Under Armour: Πάνω από τις προβλέψεις τα έσοδα, με ώθηση από τη Β. Αμερική

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Under Armour: Πάνω από τις προβλέψεις τα έσοδα, με ώθηση από τη Β. Αμερική
Tα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 14 σεντ έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 6 σεντ ανά μετοχή.

Ανώτερα των προβλέψεων των αναλυτών διαμορφώθηκαν τα έσοδα της Under Armour για το δ' τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία υπόδησης και ένδυσης.

Ειδικότερα, τα συνολικά έσοδα από πωλήσεις διαμορφώθηκαν σε 1,52 δισ. δολάρια έναντι 1,40 δισ. δολαρίων στο δ' τρίμηνο του 2020 και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του FactSet ανέμεναν έσοδα στα 1,46 δισ. δολάρια.

Τα κέρδη έφτασαν τα 109,7 εκατ. δολάρια από 184,5 εκατ. δολάρια στο δ' τρίμηνο του 2020. Τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρείας ανήλθαν σε 23 σεντ ανά μετοχή έναντι 41 σεντ ανά μετοχή το περσινό δ' τρίμηνο. Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή έφτασαν τα 14 σεντ έναντι εκτίμησης των αναλυτών για 6 σεντ ανά μετοχή.

Η ώθηση στα έσοδα της εταιρείας ήρθε από τις πωλήσεις στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, που ενισχύθηκαν 15% σε ετήσιο επίπεδο, ενώ οι διεθνείς πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3% σε ετήσιο επίπεδο.

Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η μετοχή της Under Armour μένει σταθερή πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στην Wall Street, ενώ πρόσκαιρα έφτασε να σημειώνει άνοδο 7%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ισχυρά κέρδη για την Under Armour το γ' τρίμηνο - Άνοδος 15% για τη μετοχή

gazzetta
gazzetta reader insider insider