Στοπ στις πτήσεις της British Airways στον Χονγκ Κονγκ μέχρι τον Μάρτιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στοπ στις πτήσεις της British Airways στον Χονγκ Κονγκ μέχρι τον Μάρτιο
Η κυβέρνηση του κρατιδίου της Ασίας έχει εισάγει αυστηρή καραντίνα για όλους τους πολίτες τρίτων χωρών που εισέρχονται στο Χονγκ Κονγκ.

Την αναστολή όλων των πτήσεων της British Airways προς το Χονγκ Κονγκ μέχρι τον Μάρτιο του 2022, λόγω των αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων για το προσωπικό των αεροπορικών εταιριών, ανακοίνωσε η βρετανική επιχείρηση.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση του κρατιδίου της Ασίας έχει εισάγει αυστηρή καραντίνα για όλους τους πολίτες τρίτων χωρών που εισέρχονται στο Χονγκ Κονγκ με στόχο τη μείωση των κρουσμάτων του κορονοϊού, μέτρο από το οποίο δεν εξαιρούνται ούτε οι υπάλληλοι και το προσωπικό των αεροπορικών εταιριών.

Η British Airways σε σχετική ανακοίνωση της ζητά συγγνώμη από τους πελάτες και αναφέρει πως οι επιβάτες θα δικαιούνται ακόμα και πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους λόγω των ακυρώσεων των πτήσεων.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα αερογραμμών που ακυρώνουν τις πτήσεις τους προς το Χονγκ Κονγκ λόγω των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας, όπως η Deutsche Lufthansa.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Χονγκ Κονγκ: Απαγορεύονται οι αφίξεις ταξιδιωτών από χώρες της νότιας Αφρικής

gazzetta
gazzetta reader insider insider