Royal Mail: Εξαγοράζει την καναδική Rosenau Transport έναντι 360 εκατ. δολαρίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Royal Mail: Εξαγοράζει την καναδική Rosenau Transport έναντι 360 εκατ. δολαρίων
Στην εξαγορά της καναδικής Rosenau Transport έναντι του ποσού των 360 εκατ. δολαρίων προχώρησε η βρετανική Royal Mail, σε μία προσπάθεια επέκτασης των δραστηριοτήτων της στον Καναδά.

Στην εξαγορά της καναδικής Rosenau Transport έναντι του ποσού των 360 εκατ. δολαρίων προχώρησε η βρετανική Royal Mail, σε μία προσπάθεια επέκτασης των δραστηριοτήτων της στον Καναδά.

Σύμφωνα με το Reuters, η Royal Mail δραστηριοποιείται εδώ και τρία χρόνια στη χώρα της Βόρειας Αμερικής μέσω του βραχίονά της GLS, ο οποίος το 2018 είχε προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρείας παράδοσης δεμάτων Dicom.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα εξαγορά θα επιτρέψει στην GLS να επεκτείνει σε όλη την χώρα την δραστηριότητά της, ενώ ευελπιστεί πως η κίνηση θα ενισχύσει τα κέρδη και τις ταμειακές ροές της για το έτος που λήγει τον Μάρτιο του 2022

«Το μοντέλο της Rosenau Transport είναι παρόμοιο με την υπάρχουσα δραστηριότητά μας στον Καναδά και θα υπάρξει άριστη συνεργασία», τόνισε σχετικά με την εξαγορά ο διευθύνων σύμβουλος της GLS, Μάρτιν Σέιτενμπεργκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider