Ελλάδα
05-10-2021 | 13:55

Επιβεβαιώνει η Intrasoft International ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Netcompany

Newsroom
Μοιράσου το
Επιβεβαιώνει η Intrasoft International ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Netcompany
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η Intracom Holdings βρίσκεται σε διερευνητικές συζητήσεις με την εταιρεία Netcompany (NETC) για ενδεχόμενη συναλλαγή που αφορά την Intrasoft International, αναφέρεται σε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τη στήλη BackStory του Insider.gr.

 Δεν υπάρχει βεβαιότητα για την έκβαση των συζητήσεων, σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό  για κάθε μελλοντική εξέλιξη».

Η Intrasoft International ιδρύθηκε το 1996 και ειδικεύεται στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.200 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

MUST READ

Intrasoft: Γίνεται το πρώτο μέλος του BIAN στην Ελλάδα