Δυνατές οι προπαραγγελίες για το iPhone 13 στην Κίνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δυνατές οι προπαραγγελίες για το iPhone 13 στην Κίνα
iphone pro 13
The iPhone 13 is already showing strong early sales in China, local media reports say

Περισσότεροι Κινέζοι καταναλωτές σπεύδουν να παραγγείλουν το νεότερο κινητό της Apple, σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως μεταδίδει το CNBC, περισσότερες από 2 εκατ. προπαραγγελίες έχουν ήδη γίνει για το iPhone13, μέσα από το επίσημο κατάστημα της εταιρείας, στη διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών JD.com. Σημαντικά αυξημένες από τις αντίστοιχες παραγγελίες που έγιναν ένα χρόνο νωρίτερα, οι οποίες ανήλθαν σε 1,5 εκατομμύριο. Παράλληλα, αυξημένο είναι το ενδιαφέρον που δείχνουν οι καταναλωτές και στην ιστοσελίδα της Alibaba, όπου οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν, αύριο Παρασκευή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κίνα παραμένει μία από τις σημαντικότερες αγορές της εταιρείας και κάθε δείγμα αύξησης πωλήσεων εκεί, θα είναι πολύ σημαντικό για τα τριμηνιαία οικονομικά στοιχεία. Είναι επίσης ένα δείγμα πως υπάρχει ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον για το νέο μοντέλο του κινητού, παρά το γεγονός πως η «αναβάθμιση» από το προηγούμενο μοντέλο είναι μικρή.

Η Apple την Τρίτη παρουσίασε τα νέα iPad and iPad mini, το Apple Watch Series 7 και φυσικά την πολυαναμενόμενη σειρά iPhone 13, που περιλάμβανε τέσσερα νέα τηλέφωνα.

Η νέα σειρά iPhone 13 δεν διαφέρει εμφανισιακά από την προηγούμενη γενιά, αφού οι σημαντικές αλλαγές πραγματοποιήθηκαν σε αθέατα σημεία στο εσωτερικό των τηλεφώνων. Παρόλα αυτά, υπόσχονται ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, αρχικά λόγω του ισχυρότερου επεξεργαστή A15 που βρίσκεται στο εσωτερικό τους.

Όσο για την τιμή των νέων τηλεφώνων το iPhone 13 mini έρχεται με διπλάσια αρχική χωρητικότητα στα 128GB και τιμή 699 δολάρια ενώ το iPhone 13 με χωρητικότητα και πάλι 128 GB κοστολογείται στα 799 δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Apple: 4 νέα iPhone 13, ανανεωμένο Apple Watch και φρέσκο iPad Mini - Όλα όσα παρουσίασε χθες η εταιρεία

gazzetta
gazzetta reader insider insider