Η Microsoft αναβάλλει επ' αόριστον την επιστροφή στα γραφεία των ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Microsoft αναβάλλει επ' αόριστον την επιστροφή στα γραφεία των ΗΠΑ
Microsoft
Μόλις η εταιρεία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους εργαζόμενους, θα ανακοινώσει μια μηνιαία μεταβατική περίοδο, ώστε οι εργαζόμενοι να ετοιμαστούν, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Microsoft.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει επ' αόριστον την επαναλειτουργία των κεντρικών της γραφείων στο Ρέντμοντ της Ουάσινγκτον και των άλλων γραφείων στις ΗΠΑ, καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού συνεχίζουν να είναι σε υψηλό επίπεδο. Η εταιρεία λογισμικού δεν έδωσε νέα ημερομηνία, ενώ στις αρχές Αυγούστου είχε ανακοινώσει πως στόχος ήταν η επιστροφή στις 4 Οκτωβρίου.

Η απόφαση, η οποία θα επηρεάσει περισσότερους από 103.000 υπαλλήλους της Microsoft στις ΗΠΑ, αντικατοπτρίζει την προσεκτική προσέγγιση που ακολουθούν οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας σχετικά με την επαναφορά των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις μετά την αύξηση των νοσηλειών και των θανάτων από Covid.

«Δεδομένης της αβεβαιότητας της Covid-19, αποφασίσαμε να μην επιχειρήσουμε να κάνουμε εκτίμηση για μια νέα ημερομηνία για την πλήρη επαναλειτουργία των γραφείων στις ΗΠΑ, αυτό θα γίνει όταν μπορέσουμε να το κάνουμε με ασφάλεια», έγραψε ο Τζάρεντ Σπατάρο, αντιπρόεδρος της Microsoft, σε ανάρτηση ιστολογίου.

Μόλις η εταιρεία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους εργαζόμενους, θα ανακοινώσει μια μηνιαία μεταβατική περίοδο, ώστε οι εργαζόμενοι να ετοιμαστούν, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider