Ηνωμένο Βασίλειο: 1.000 στερλίνες ως «μπόνους» πρόσληψης από την Amazon

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ηνωμένο Βασίλειο: 1.000 στερλίνες ως «μπόνους» πρόσληψης από την Amazon
Amazon offers £1,000 joining bonus for new UK staff

Ένα μπόνους πρόσληψης ύψους 1.000 στερλίνων προσφέρει η Amazon σε όλους τους νέους εργαζόμενους της εταιρείας στις αποθήκες του Ηνωμένου Βασιλείου στις πόλεις Ντάρλινγκτον, Ντάρτφορντ, Σουάνσι, Ρέντιτς και Κόβερτι, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει κόσμο για να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση.

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου διαφημίζει πως «χρειάζεται άμεσα» προσωπικό που θα εργαστεί στις αποθήκες του Ηνωμένου Βασιλείου, χωρίς να είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία. Οι υποψήφιοι που μπορούν να ξεκινήσουν να εργάζονται πριν τις 18 Σεπτεμβρίου θα πάρουν ένα μπόνους πρόσληψης, ενώ το ωρομίσθιο είναι 11,10 στερλίνες, με την υπερωρία να πληρώνεται με 22.20 στερλίνες την ώρα.

Σύμφωνα με το BBC, το Brexit, η πανδημία του κορονοϊού και το σύστημα με τις άδειες άνευ αποδοχών είναι οι βασικοί λόγοι για τις ελλείψεις που παρατηρούνται σε «διαθέσιμους» εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι «κενές» θέσεις εργασίας στο ΗΒ έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ 953.000 στο τρίμηνο Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Στην αντεπίθεση η Amazon για το αντιμονοπωλιακό νομοσχέδιο κατά των Big Tech

gazzetta
gazzetta reader insider insider