Bloomberg: Οι CEOs των Apple, Microsoft, Amazon θα συναντηθούν με τον Μπάιντεν για την κυβερνοασφάλεια

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Bloomberg: Οι CEOs των Apple, Microsoft, Amazon θα συναντηθούν με τον Μπάιντεν για την κυβερνοασφάλεια
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το κύριο θέμα της συνάντησης αναμένεται να είναι η βελτίωση της ασφάλειας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον κρατικό τομέα, έπειτα από ένα πλήθος επιζήμιων κυβερνοεπιθέσεων τους τελευταίους μήνες.

Οι επικεφαλής των μεγαλύτερων τεχνολογικών εταιρειών στις ΗΠΑ θα συναντηθούν με τον πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους βελτίωσης της κυβερνοασφάλειας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Άντι Τζάσι της Amazon και ο Σάντια Ναντέλα της Microsoft θα παρευρεθούν στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη το απόγευμα, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν προσκληθεί και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των Alphabet, IBM, JPMorgan Chase & Co. και Southern.

Το κύριο θέμα της συνάντησης αναμένεται να είναι η βελτίωση της ασφάλειας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον κρατικό τομέα, έπειτα από ένα πλήθος επιζήμιων κυβερνοεπιθέσεων τους τελευταίους μήνες, όπως αυτή στη Colonial Pipeline, καθώς και στις Microsoft και SolarWinds.

Παράλληλα, η συνάντηση έρχεται σε μια περίοδο όπου ορισμένες από αυτές τις εταιρείες -συγκεκριμένα η Apple, η Alphabet και η Amazon- βρίσκονται εν μέσω ομοσπονδιακών αντιμονοπωλιακών ερευνών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φοροδιαφυγή-οικονομικό έγκλημα: Εξπρές έλεγχοι και διώξεις - Στενότερη συνεργασία ΑΑΔΕ με «ελληνικό FBI»

Μπόνους μετεγκατάστασης στην περιφέρεια ύψους 10.000€ και προκαταβολή για τα έξοδα μετακίνησης

Εκτός τα δημοτικά τέλη από τους λογαριασμούς ρεύματος - Εξετάζεται η λύση της ΑΑΔΕ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider