Η Amazon ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τα πρώτα φυσικά καταστήματα λιανικής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Amazon ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τα πρώτα φυσικά καταστήματα λιανικής
Πολύ κοντά στο άνοιγμα μεγάλου αριθμού καταστημάτων λιανικής με φυσική παρουσία καταναλωτών βρίσκεται ο αμερικανικός κολοσσός Amazon.

Πολύ κοντά στο άνοιγμα μεγάλου αριθμού καταστημάτων λιανικής με φυσική παρουσία καταναλωτών βρίσκεται ο αμερικανικός κολοσσός Αmazon, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Τα πρώτα καταστήματα της εταιρείας με φυσική παρουσία καταναλωτών θα βρίσκονται στις πολιτείες του Οχάιο και της Καλιφόρνια, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα το εμβαδόν τους θα ξεπερνάει τα 30.000 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτοντας προϊόντα γνωστών εταιρειών. Από την πλευρά της, η Amazon δεν ήταν διαθέσιμη για κάποιο σχόλιο, σύμφωνα με το Reuters.

Υπενθυμίζεται πως η Amazon επωφελήθηκε σημαντικά από την εκτίναξη των online πωλήσεων κατά την διάρκεια της πανδημίας, ωστόσο η πρόοδος στους εμβολιασμούς αναμένεται να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να επιστρέψουν στα φυσικά καταστήματα για την αγορά ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, ειδών ένδυσης και υπόδυσης.

Τέλος, σημειώνεται πως ο αμερικανικός κολοσσός ήδη διαθέτει καταστήματα πώλησης βιβλίων και άλλων προϊόντων με φυσική παρουσία καταναλωτών σε τουλάχιστον 13 πολιτείες των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων σε Κολοράντο, Καλιφόρνια και Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider