Άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού της Ψυττάλειας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού της Ψυττάλειας
Η Κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ-ΕΡΓΟΤΕΜ μόνη υποψήφια για την υπογραφή της πενταετούς σύμβασης Λειτουργίας και Συντήρησης του βιολογικού της Ψυττάλειας αξίας 320 εκατ. ευρώ.

Ως μόνη παραδεκτή προσφορά σύμβασης Λειτουργίας και Συντήρησης του βιολογικού της Ψυττάλειας αξίας 320 εκατ. ευρώ, έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας στο σχήμα της ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ-ΕΡΓΟΤΕΜ.

Έτσι, μετά από ένα διάστημα σχεδόν δύο έτη από τότε που υπήρξε η κατάθεση των προσφορών για το διαγωνισμό όπου συμμετείχαν διάφορα σχήματα αλλά και η Γάλλοι της Suez, το ΣτΕ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση, και πλέον απομένει μόνο από τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να ανοίξει την μόνη δεκτή οικονομική προσφορά και να αναθέσει τη σύμβαση στο σχήμα της ΑΚΤΩΡ-ΑΒΑΞ-ΕΡΓΟΤΕΜ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έως σήμερα και από το 1999 που η ΑΚΤΩΡ ολοκλήρωσε τη Β φάση του έργου με το οποίο ο βιολογικός της Ψυττάλειας κατέστη ένα από τα πιο σημαντικά περιβαλλοντικά έργα στο είδος του στην Ευρώπη τις ωφέλειες του οποίου γνωρίζουν πλέον πολύ καλά οι κάτοικοι της πρωτεύουσας η ΑΚΤΩΡ συμμετέχει διαρκώς στη Κειτουργία και Συντήρηση του έργου γεγονός που δίνει τα εχέγγυα για άλλη μια αποτελεσματική λειτουργία και την επόμενη πενταετία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider