To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την Prodea

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε την Prodea
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την εταιρεία Prodea Investments με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του εταιρικού της ομολόγου. Συνολικά αντλήθηκαν 300.000.000 ευρώ.

To Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την εταιρεία Prodea Investments με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών του εταιρικού της ομολόγου. Συνολικά αντλήθηκαν 300.000.000 ευρώ.

O Εκτελεστικός Πρόεδρος ΔΣ & Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Άρις Καρυτινός κήρυξαν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. Απευθυνόμενος στα μέλη της Διοίκησης και τα στελέχη της Prodea, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία διάθεσης της έκδοσης του «πράσινου» Ομολόγου.

Για μία σημαντική ημέρα και μία μεγάλη επιτυχία της Prodea Investments έκανε λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Prodea Άρις Καρυτινός ευχαριστώντας με την σειρά του όλους όσους κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Prodea Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές επιτυχίες της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η γνώμη των Ελλήνων για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν

72 δόσεις: Στο «ρελαντί» οι αιτήσεις - Περιορισμένη μέχρι στιγμής η ανταπόκριση στη ρύθμιση

Προβλήματα για την κόρη του Μπιλ Γκέιτς: Το «κόλπο» με τα cookies και τα $80.000 την ημέρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider