Εγκρίθηκε η προσφορά της Viva Wallet για την υλοποίηση του Freedom Pass από τη Viva Wallet

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εγκρίθηκε η προσφορά της Viva Wallet για την υλοποίηση του Freedom Pass από τη Viva Wallet
Έγινε δεκτή η προσφορά της Viva Wallet, ενώ απορρίφθηκε η προσφορά της Alpha Bank ως τεχνικά μη αποδεκτή.

Από την Viva Wallet θα γίνει η υλοποίηση της ψηφιακής Κάρτα Ελευθερίας, «Freedom Pass», μία από τις πρόσφατες ψηφιακές παροχές της κυβέρνησης προς τους νέους που έχουν ήδη εμβολιασθεί για την πρώτη δόση.

Όπως ανακοινώθηκε στη Διαύγεια, η υλοποίηση της οικονομικής ενίσχυσης 150 ευρώ μέσω χρεωστικών, ψηφιακών καρτών για νέους ηλικίας 18-25 ετών, που έχουν ήδη εμβολιασθεί για την πρώτη δόση, θα γίνει από την Viva Wallet χωρίς κόστος ανάπτυξης με την μορφή δωρεάς προς το Ελληνικό Δημόσιο. Οι σχετικές αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα μπορούν να υποβάλλονται από τις 20 Ιουλίου.

Προσφορές στην σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος είχαν υποβληθεί από την Viva Wallet και την Alpha Bank, και έγινε δεκτή η προσφορά της Viva Wallet, ενώ απορρίφθηκε η προσφορά της Alpha Bank ως τεχνικά μη αποδεκτή.

Συγκεκριμένα, στη Διαύγεια αναφέρεται: «Απόφαση αποτελέσματος ελέγχου των Φακέλων Δικαιολογητικών Συμμετοχής, ελέγχου και αξιολόγησης των Τεχνικών Προσφορών και επιλογής Παρόχου για σύναψη σύμβασης δωρεάς προς το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο της υπ’ αρ. 9410/5-07-2021 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το έργο «Υπηρεσίες υλοποίησης παροχής “Κάρτας Νέων για τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό”».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τροπολογία του υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το «Freedom Pass» και άλλες διατάξεις

Η Aegean «διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass

gazzetta
gazzetta reader insider insider