Creta Farms: Απέστειλε εξώδικο προς τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Creta Farms: Απέστειλε εξώδικο προς τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη
H εταιρεία επισημαίνει πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, ιδίως του δικαιώματος αποζημίωσης.

Εξώδικο προς τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη, απέστειλε η Creta Farms, με το οποίο τον καλεί να ανακαλέσει, όπως επισημαίνει, τις συκοφαντίες και τις ανυπόστατες πληροφορίες εις βάρους της εταιρείας. Παράλληλα σημειώνει πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, ιδίως του δικαιώματος αποζημίωσης.

Όπως επισημαίνουν πηγές της εταιρείας στο insider.gr, o κ. Δομαζάκης, o εκ των ιδρυτών της εταιρείας ο οποίος στις αρχές του έτους είχε καταθέσει αίτηση ακύρωσης απόφασης με την οποία είχε επικυρωθεί η συμφωνία Εξυγίανσης και Μεταβίβασης Επιχείρησης της Creta Farms, στην Impala Invest του Δημήτρη Βιντζηλαίου, τις προηγούμενες μέρες προχώρησε στην ανάκλησή της και στη συνέχεια κατέθεσε νέα αίτηση προς το δικαστήριο.

Η συγκεκριμένη αίτηση είχε ορισθεί να συζητηθεί στις αρχές Ιουνίου αφού προηγουμένως είχαν αναβληθεί η προηγούμενη συζήτηση τον Μάρτιο λόγω των μέτρων περιορισμού. Μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης είχε στραφεί κατά του νέου επενδυτικού σχήματος υποστηρίζοντας ότι «οι φερόμενοι επενδυτές της εταιρείας ουδέν κεφάλαιο έχουν διαθέσει για τη στήριξή» της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider