FedHATTA: Επιτακτική ανάγκη η χρηματοδότηση των τουριστικών γραφείων για ομαλή εκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
FedHATTA: Επιτακτική ανάγκη η χρηματοδότηση των τουριστικών γραφείων για ομαλή εκκίνηση του ελληνικού τουρισμού
tourismos santorini ellada
Είναι απολύτως απαραίτητο να στηριχθούν τα τουριστικά γραφεία με κεφάλαιο κίνησης για τις ανάγκες επανεκκίνησης της τουριστικής δραστηριότητας.

Χρηματοδότηση για τον κλάδο των τουριστικών γραφείων, που θα δώσει την αναγκαία ρευστότητα για την εξυπηρέτηση του τουρισμού, ζητά η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, με επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία.

Είναι απολύτως απαραίτητο να στηριχθούν τα τουριστικά γραφεία με κεφάλαιο κίνησης για τις ανάγκες επανεκκίνησης της τουριστικής δραστηριότητας, αλλά και για τη συνολική μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή, όπως τονίζουν, σε ανακοίνωσή τους, οι τουριστικοί πράκτορες.

Όλες οι εργασίες προετοιμασίας για την καινούρια τουριστική περίοδο, οι προκαταβολές, οι κινήσεις εξωστρέφειας που είναι απαραίτητες για να προσελκύσουν τους υποψήφιους επισκέπτες της χώρας μας, τα γραφεία marketing του εξωτερικού κ.λπ. χρειάζονται ρευστότητα, την οποία τα τουριστικά γραφεία δεν διαθέτουν αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους ίδιους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider