Ελλάδα
05-01-2021 | 14:51

Άμεση αποκατάσταση βλάβης από την ΕΔΑ Αττικής στην Παλλήνη

Newsroom
Μοιράσου το
Άμεση αποκατάσταση βλάβης από την ΕΔΑ Αττικής στην Παλλήνη

Αποκαταστάθηκε πλήρως η παροχή φυσικού αερίου στην Παλλήνη, ύστερα από διακοπή λειτουργίας σε τμήμα του δικτύου, που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ, για λόγους ασφαλείας. Η αντίδραση της ΕΔΑ Αττικής ήταν ακαριαία, με τα συνεργεία της να καταφθάνουν στο σημείο άμεσα και να αποκαθιστούν σε χρονικό διάστημα περίπου δυο ωρών, το σύνολο και των 300 παροχών που εξυπηρετούν περίπου 750 καταναλωτές φυσικού αερίου.

Η διακοπή προκλήθηκε από την αυτόματη παύση λειτουργίας του τοπικού σταθμού για λόγους ασφαλείας, ύστερα από διαταραχή της φυσιολογικής ροής φυσικού αερίου στο μήκος του δικτύου της συγκεκριμένης περιοχής. Οι τεχνικοί και μηχανικοί των Διευθύνσεων Λειτουργίας και Συντήρησης Δικτύου μέσης και χαμηλής πίεσης της ΕΔΑ Αττικής λειτούργησαν σε πλήρη συντονισμό και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας και άμεσης επέμβασης της Εταιρείας.

Σύμφωνα με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής, Πιέρρο Χατζηγιάννη, τα τεχνικά συνεργεία της ΕΔΑ Αττικής επενέβησαν άμεσα στο σημείο της διακοπής και παρά τις δυσκολίες της ώρας (μετά τα μεσάνυχτα) αποκατέστησαν σε χρόνο ρεκόρ όλες τις παροχές. «Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της Εταιρείας για την ετοιμότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, εκπληρώνοντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης την αποστολή της ΕΔΑ Αττικής, την ομαλή, δηλαδή και ασφαλή τροφοδοσία των καταναλωτών με φυσικό αέριο και την αδιάλειπτη εξυπηρέτησή τους», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.