Foodlink: Ανακοίνωσε την απορρόφηση τριών θυγατρικών της

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Foodlink: Ανακοίνωσε την απορρόφηση τριών θυγατρικών της
Την απορρόφηση των θυγατρικών της, Velostrans, Transport Link και Express Link, ανακοίνωσε η Foodlink.

Την απορρόφηση των θυγατρικών της, Velostrans, Transport Link και Express Link, ανακοίνωσε η Foodlink.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή της η Foodlink ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της Εταιρείας (Απορροφώσα) με τις κατά 100% θυγατρικές της εταιρείες α) VELOSTRANS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – LOGISTICS, β) TRANSPORT LINK - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, και γ) EXPRESS LINK ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Απορροφούμενες Εταιρείες).

Όπως επισημαίνεται, η συγχώνευση ολοκληρώθηκε με την καταχώρηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με ΚΑΚ 2438261 της υπ’ αριθμ. 7414/31-12-2020 Εγκριτικής Απόφασης της Υπηρεσίας ΓΕΜΗ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Η συγχώνευση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με: (α) Τις διατάξεις των άρθρων 7-21, 35 και 39-41 του Ν.4601/2019 όπως ισχύει, και τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993, β) του από 07/08/2020 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των ανωτέρω συγχωνευόμενων εταιρειών, γ) την Έκθεση Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Νικολάου Κασουρίδη (ΑΜ ΣΟΕΛ 22511) της Ελεγκτικής Εταιρείας MAZARS A.E. (ΑΜ 154) δ) της υπ’ αριθμ. 2045/16-12-2020 πράξης της Συμβολαιογράφου Αγγελικής Παπαγεωργίου και ε) τις από 03-08-2020 αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της Απορροφώσας και των Απορροφούμενων εταιρειών.

«Συνεπακόλουθα, από την ανωτέρω ημερομηνία, η ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε. υποκαθίσταται αυτοδίκαια πλήρως και χωρίς καμία άλλη διατύπωση σε ολόκληρη την περιουσία, όλα τα δικαιώματα, απαιτήσεις, αξιώσεις, υποχρεώσεις, έννομες σχέσεις, διοικητικές άδειες ή εγκρίσεις και έννομες σχέσεις των Απορροφούμενων εταιρειών από οποιαδήποτε αιτία και αν απορρέουν. Ως εκ τούτου, από την ανωτέρω ημερομηνία, κάθε υποχρέωση των Απορροφούμενων εταιρειών έναντι του νόμου και των δημόσιων αρχών αφορά και βαρύνει την ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider