myPOS - Μια νέα λύση αποδοχής καρτών μέσω POS αλλά και για e-Commerce διαθέσιμη και στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
myPOS - Μια νέα λύση αποδοχής καρτών μέσω POS αλλά και για e-Commerce διαθέσιμη και στην Ελλάδα
Όλοι οι επιχειρηματίες έχουν 24ώρη πρόσβαση στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τους μέσω e-banking αλλά και της mobile εφαρμογής myPOS για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα iOS (iPhone) και Android.

Οι υπηρεσίες και τα τερματικά POS της myPOS Europe Ltd με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο βοηθάνε από το 2014 περισσότερους από 80.000 επιχειρηματίες στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και την Ελβετία να αποδέχονται πληρωμές με κάρτες των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact στα φυσικά καταστήματα τους, από τις ιστοσελίδες τους και να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους με μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Με την ολική άρση των capital controls και οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τερματικά POS που εκκαθαρίζουν συναλλαγές με κάρτες σε λογαριασμούς (IBAN) που τηρούνται στο εξωτερικό.

Ήδη από τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου 2019 τα τερματικά myPOS είναι διαθέσιμα προς ενεργοποίηση και για τους Έλληνες επιχειρηματίες. Οι υπηρεσίες και τα τερματικά της myPOS είναι χωρίς συνδρομές, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς δεσμεύσεις, παρέχουν κορυφαία ασφάλεια, έχουν ξεκάθαρες και ανταγωνιστικές χρεώσεις ανά επιτυχημένη συναλλαγή και φυσικά είναι τα μοναδικά που προσφέρουν άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών.

Οι επιχειρηματίες που αποδέχονται πληρωμές με κάρτες με χρήση των τερματικών και των υπηρεσιών της myPOS δεν χρειάζεται να περιμένουν 1, 2 ή και παραπάνω εργάσιμες μέρες για να έχουν πρόσβαση στα χρήματα τους. Κάθε συναλλαγή εκκαθαρίζεται αυτόματα και άμεσα με αποτέλεσμα οι επιχειρηματίες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα να έχουν τα χρήματα διαθέσιμα στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τους ώστε να μπορούν να τα εκμεταλλευθούν αμέσως κάνοντας αναλήψεις από οποιαδήποτε ΑΤΜ ή για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα μέσω της δωρεάν χρεωστικής κάρτας myPOS VISA που παραλαμβάνουν μαζί με κάθε myPOS τερματικό ή ακόμα και να πραγματοποιήσουν εμβάσματα προς τρίτους (πχ προμηθευτές) απευθείας από το myPOS λογαριασμό τους.

''''

Aπό τον δωρεάν επαγγελματικό myPOS λογαριασμό τους οι επιχειρηματίες μπορούν να εκτελέσουν SEPA / SWIFT εμβάσματα αφού έχουν μοναδικά IBAN σε Ευρώ και άλλα νομίσματα στη myPOS Europe Ltd με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (SWIFT / BIC: MPOSGB2L) ή στην iCard AD με έδρα τη Βουλγαρία (SWIFT / BIC: INTFBGSF). Το πιθανό Brexit δε πρόκειται να επηρεάσει τη λειτουργία της myPOS.

Όλοι οι επιχειρηματίες έχουν 24ώρη πρόσβαση στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τους μέσω e-banking αλλά και της mobile εφαρμογής myPOS για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα iOS (iPhone) και Android.

Τα myPOS τερματικά είναι όλα ασύρματα (Wi-Fi και GPRS), φορητά, οι τιμές τους ξεκινάνε από 29 Ευρώ + ΦΠΑ (χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις) και έρχονται με δωρεάν προ-εγκατεστημένη κάρτα SIM με δωρεάν απεριόριστη (ναι απεριόριστη) πρόσβαση στο internet σε όλη την Ελλάδα και λοιπές χώρες του ΕΟΧ ώστε να μη χάνουν καμία συναλλαγή με κάρτες όπου και αν βρίσκονται.

Η myPOS φροντίζει και για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο αφού παρέχει API, pay buttons, pay links για ιστοσελίδες, e-Shop, mobile apps καθώς και έτοιμα plugin για δημοφιλή shopping cart όπως τα WooCommerce, Magento, Open Cart κ.α. Φυσικά η εκκαθάριση και στις online συναλλαγές είναι άμεση.

Επίσης οι υπηρεσίες ΜΟ/ΤΟ και Payment Request για χρέωση καρτών απομακρυσμένα με πληκτρολόγηση του αριθμού της κάρτας είναι και αυτές διαθέσιμες για τους επιχειρηματίες ενώ και εδώ η εκκαθάριση των συναλλαγών είναι άμεση.

Επιπλέον όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους και ανανέωση χρόνου ομιλίας για κινητά τηλέφωνα (υποστηρίζονται 770 πάροχοι από 140 χώρες ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Κύπρος) και με κάθε ανανέωση να έχουν ένα επιπλέον έσοδο για την επιχείρηση τους αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας εξατομικευμένων δωροκαρτών (GiftCards) για τους πελάτες τους ώστε να τους προσφέρουν ένα ακόμα κίνητρο για να επιστρέψουν ξανά στην επιχείρηση τους ή ακόμα και να αποκτήσουν νέους πελάτες.

Η myPOS εκτός από τα κλασικά ασύρματα – φορητά POS παρέχει και τα ασύρματα – φορητά τερματικά myPOS Smart (θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ως τα «έξυπνα» POS) τα οποία έχουν λειτουργικό Android, κάμερα και άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά και εκτός από τη δυνατότητα αποδοχής καρτών παρέχουν στους επιχειρηματίες την ευκολία να προσαρμόσουν και άλλες λειτουργίες της επιχείρησης τους στα τερματικά, όπως ασύρματη παραγγελιοληψία, διαχείριση αποθήκης, σκανάρισμα barcode κ.α.

Με λίγα λόγια… με το myPOS και οι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν πλέον μια “όλα σε ένα” λύση αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών για την επιχείρηση τους χωρίς συνδρομές και χωρίς δεσμεύσεις.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή τη στιγμή λειτουργούν και 7 φυσικά καταστήματα myPOS σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια, Μιλάνο, Βαρκελώνη, Αμβέρσα και Παρίσι ενώ για το 2020 σχεδιάζονται να ανοίξουν φυσικά καταστήματα myPOS και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις (ανάμεσα τους και η Αθήνα). Αν βρεθείτε σε κάποια από τις πόλεις που αναφέραμε παραπάνω επισκεφτείτε ένα myPOS Store… θα εντυπωσιαστείτε !!!

To myPOS είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, καταστήματα λιανικής, περίπτερα, πάγκους λαϊκής, πρατήρια υγρών καυσίμων, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ταξί, VIP μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιάσεις πλωτών και εναέριων μέσων, επαγγελματικές υπηρεσίες, ταχυμεταφορές, delivery, ιστοσελίδες και ηλεκτρονικό εμπόριο (e-Commerce).

Η myPOS Europe Ltd παρέχει 24ώρη υποστήριξη στους πελάτες της και είναι αδειοδοτημένη να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία και λοιπές χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ενώ υπάρχουν σχετικές καταχωρήσεις στη Τράπεζα της Ελλάδος και στη κεντρική τράπεζα της Κύπρου.

Όσον αφορά την Ελλάδα οι myPOS επαγγελματικοί λογαριασμοί (IBAN) είναι εφικτό να δηλωθούν στην ΑΑΔΕ (η myPOS παρέχει πιστοποιητικό IBAN), τα myPOS τερματικά καλύπτουν την υποχρέωση των επιχειρηματιών ως προς την αποδοχή πληρωμών με κάρτες και φυσικά οι συναλλαγές με τα myPOS τερματικά αναγνωρίζονται και για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε πως όσοι Έλληνες επιχειρηματίες επιθυμούν να ανοίξουν myPOS λογαριασμό πρέπει να διαθέτουν μεταξύ άλλων διαβατήριο σε ισχύ ή το νέο δίπλωμα οδήγησης (πλαστική κάρτα). Για να ανοίξετε δωρεάν και χωρίς συνδρομή myPOS λογαριασμό πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mpos.gr ή και να καλέσετε την εταιρεία διανομής των τερματικών myPOS για τις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures Ltd στα τηλέφωνα: +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider