Θεοχάρης: Πότε ανοίγουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοχάρης: Πότε ανοίγουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα
Ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι δεν υπάρχει κόστος 32 εκατ. ευρώ για το σποτ του τουρισμού.

Στην καμπάνια και το σποτ για τον Τουρισμό αναφέρθηκε μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης σημειώνοντας πως «ενώσαμε τις δυνάμεις μας. Ο ΕΟΤ συνεργάζεται με τη Marketing Greece. Δεν υπάρχουν 32 εκατ. ευρώ».

Όπως τόνισε ο υπουργός 32 εκατ. ευρώ δεν φτάνει ούτε ολόκληρος ο προϋπολογισμός του ΕΟΤ.

Η Marketing Greece είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία του ΣΕΤΕ που δημιούργησε το σποτ έχει στόχο την ενίσχυση της προβολής της χώρας. Η παραγωγή του σποτ έγινε δωρεάν από τη Marketing Greece, επεσήμανε ο κ. Θεοχάρης.

Σχετικά με τα σύνορα, ο κ. Θεοχάρης σημείωσε ότι τα χερσαία σύνορα ανοίγουν στις 15 Ιουνίου, ενώ τα θαλάσσια σύνορα από 1η Ιουλίου. Επίσης, ανέφερε ότι θα γίνονται οι κατάλληλοι έλεγχοι και θα καταγράφεται ιατρικό ιστορικό όσων εισέρχονται στη χώρα ενώ για τις πτήσεις ανέφερε ότι θα επιτρέπονται από όλες τις χώρες αλλά θα γίνεται διαφορετικός έλεγχος ανάλογα με τα κρούσματα που έχει η χώρα προέλευσης.

«Δεν απαγορεύουμε τις πτήσεις, η διαδικασία αλλάζει στον τρόπο ελέγχου όταν φτάνουν στην Ελλάδα», διευκρίνισε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider