Κουμουτσάκος για κλειστές δομές: Οι βραχονησίδες δεν είναι στα πλάνα της κυβέρνησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουμουτσάκος για κλειστές δομές: Οι βραχονησίδες δεν είναι στα πλάνα της κυβέρνησης
Αναφορικά με τον σχεδιασμό των κλειστών δομών ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης ξεκαθάρισε ότι οι βραχονησίδες δεν είναι στα πλάνα της κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση προχώρα στην υλοποίηση των αποφάσεων που έχει λάβει για τις κλειστές δομές, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κουμουτσάκος πρόσθεσε πως αυτό γίνεται για το καλό των νησιών και δεν σημαίνει ότι η κυβέρνηση αγνοεί τις τοπικές κοινωνίες.

Παράλληλα σχολιάζοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στη Λέσβο ότι οι τοπικές αρχές διακινούν εναλλακτική πρόταση για τη δημιουργία της κλειστής δομής στα Τοκμάκια, στα ανατολικά του νησιού, ο κ. Κουμoυτσάκος σημείωσε ότι οι βραχονησίδες δεν είναι στα πλάνα της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μουτζούρης την Παρασκευή, υποστήριξε μιλώντας στο Mega, ότι υπήρξε πρόταση στην κυβέρνηση για μεταφορά προσφύγων στα Τοκμάκια, ένα σύμπλεγμα νησίδων στη Λέσβο. «Έχει και θετικά και αρνητικά η πρόταση αυτή» συμπλήρωσε, αλλά διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν θα την πρότεινε ποτέ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider