Παπαγγελόπουλος: Τα βάζετε με μένα, ελπίζοντας ότι η λάσπη θα πιάσει και τον Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παπαγγελόπουλος: Τα βάζετε με μένα, ελπίζοντας ότι η λάσπη θα πιάσει και τον Τσίπρα
«Εγώ και η οικογένειά μου δεχόμαστε άθλια επίθεση» σημείωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος από το βήμα της Βουλής.

Για περισσότερη από μια ώρα βρέθηκε στο βήμα της Βουλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προσπαθώντας να αποδομήσει τις κατηγορίες του σε βάρος του, στη συζήτηση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του.

«Εγώ και η οικογένειά μου δεχόμαστε άθλια επίθεση» σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας για «σχέδιο σε βάρος μου». Μάλιστα απέδωσε την κίνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε πιέσεις του Αντώνη Σαμαρά προς τον πρωθυπουργό. «Προδότες της παράταξης που εκμεταλλέυτηκαν τις πολιτικές συγκυρίες να εκβιάζουν και να απειλούν με νέα προδοσία προκειμένου να εκδικηθούν τον Τσίπρα και εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω να χάσω τίποτα πια. Είμαι συνταξιούχος και δεν έχω βλέψεις. Είμαι απλός άνθρωπος που δεν διστάζω όμως να συγκρουστώ. Παρεπιμπτόντως, αν ήμουν σκευωρός δεν θα είχα φροντίσει να εξασφαλίσω ασυλία; Δεν θα με προστάτευε ο Τσίπρας, βάζοντάς με βουλευτή;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και συνεχίζοντας σημείωσε:

«Ο Στουρνάρας λέει «Δεν γνωρίζω αν παρενέβαινε κάποιος στα καθήκοντα των εισαγγελέων». Ο κ. Λοβέρδος, δεν υπέβαλλε μήνυση σε βάρος μου, αλλά κατά των εισαγγελέων και των μαρτύρων. Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρει «επειδή έχει σημειωθεί σωρεία παραλείψεων κατά την έρευνα των εισαγγελέων, θεωρώ ότι δεν είναι προϊόν αμέλειας, αλλά πολιτικής καθοδήγησης». Για μένα προσωπικά ο Βενιζέλος δεν αναφέρει τίποτα.

Από την δεύτερη κατάθεση της Ράικου επισημαίνω το σημείο που λέει ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν επενέβαινα και με ποιον τρόπο στα καθήκοντα της Τουλουπάκη. Έχει κανείς αμφιβολία ότι είναι πολιτική η δίωξη μου;. Τα βάζετε με μένα, ελπίζοντας ότι η λάσπη που θα ρίξετε θα πιάνει και τον Τσίπρα».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider