Καστέξ: Η Δημοκρατία χτυπήθηκε στην καρδιά από την ισλαμιστική τρομοκρατία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Καστέξ: Η Δημοκρατία χτυπήθηκε στην καρδιά από την ισλαμιστική τρομοκρατία
Καστέξ: Η Δημοκρατία χτυπήθηκε στην καρδιά από την ισλαμιστική τρομοκρατία

Με τη μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα θα αντιδράσει η Γαλλία, μετά την χθεσινή δολοφονία καθηγητή ιστορίας σε δρόμο σε προάστιο του Παρισιού, αφού αυτός έδειξε στους μαθητές του σκίτσα του Μωάμεθ, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Καστέξ.

«Μέσω ενός από τους υπερασπιστές της, η Δημοκρατία είναι αυτή που χτυπήθηκε στην καρδιά από την ισλαμιστική τρομοκρατία», σημειώνει σε μήνυμά του στο Twitter ο Γάλλος πρωθυπουργός.

«Σε αλληλεγγύη προς τους καθηγητές του, το κράτος θα αντιδράσει με την μεγαλύτερη αυστηρότητα έτσι ώστε η Δημοκρατία και οι πολίτες της να ζουν ελεύθεροι! Ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε. Ποτέ», προσθέτει στο μήνυμά του ο Ζαν Καστέξ.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό

Η πικρή αλήθεια για το μελομακάρονο

Lamda - Ελληνικό: «Ψηλώνει» ο Riviera Tower, διεθνές ενδιαφέρον για τα οικιστικά - Η τελευταία «φουρνιά» deals

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider