Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής
Ο Ρονάλντο είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο και ο πρώτος δισεκατομμυριούχος στο χώρο του ποδοσφαίρου, μετρώντας έσοδα 105 εκατ. δολαρίων για το 2019.

Εδώ και λίγα 24ωρα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχεται συγχαρητήρια καθώς έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Το 2020 δεν είναι μία άσχημη χρονιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος «φαίνεται» να μένει ανεπηρέαστος από την κρίση που έχει προκαλέσει παγκοσμίως ο κορονοϊός, τουλάχιστον όσον αφορά στον οικονομικό τομέα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το The Richest ο Ρονάλντο είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο και ο πρώτος δισεκατομμυριούχος στο χώρο του ποδοσφαίρου, μετρώντας έσοδα 105 εκατ. δολαρίων για το 2019.

Με αυτή την πρωτιά ο διάσημος ποδοσφαιριστής μπαίνει στο «κλαμπ» των λίγων αθλητών που «έσπασαν» το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου, όπως ο Φλόιντ Μέιγουέδερ και ο Τάιγκερ Γουντς.

Πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου ο Φέντερερ

Από το ποδόσφαιρο μέχρι το NBA και από τους οδηγούς της Formula 1 μέχρι τους πρωταθλητές του boxing, είναι γνωστό πως τα νούμερα στα συμβόλαια των αθλητών είναι τεράστια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Forbes, ο Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή στον κόσμο, με έσοδα από την επαγγελματική του δραστηριότητα που ξεπέρασαν τα 106,3 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider