Ο Κάνιε Γουέστ είναι επισήμως δισεκατομμυριούχος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Κάνιε Γουέστ είναι επισήμως δισεκατομμυριούχος
Για την ακρίβεια, ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίζεται πως ήταν δισεκατομμυριούχος ήδη από το 2018.

Μπορεί το όνομα του Κάνιε Γουέστ να μην βρισκόταν στον κατάλογο των δισεκατομμυριούχων του Forbes, που δημοσιεύθηκε στις αρχές Απριλίου, όμως πλέον είναι επισήμως δισεκατομμυριούχος!

Σύμφωνα με το Forbes, ο διάσημος καλλιτέχνης και επιχειρηματίας πλέον θεωρείται και επίσημα δισεκατομμυριούχος, καθώς κατάφερε να προσκομίσει επίσημα έγγραφα που το αποδεικνύουν...

Για την ακρίβεια, ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίζεται πως ήταν δισεκατομμυριούχος ήδη από το 2018 και πως θα έπρεπε να βρίσκεται στον κατάλογο των δισεκατομμυριούχων του Forbes, ήδη από τις αρχές του 2019, όμως η «αδυναμία» ή «έλλειψη συνεργασίας» να προσκομίσει δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία που το αποδείκνυαν, του «κόστισαν» την παρουσία του στην έκδοση δισεκατομμυριούχων του περιοδικού.

«Στο Forbes δεν ξέρουν να μετράνε»

Και μπορεί, πλέον, να είναι επίσημος ο τίτλος του δισεκατομμυριούχου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έληξε η κόντρα μεταξύ του καλλιτέχνη και του Forbes. Η νέα «διαφωνία» ξεκίνησε όταν το Forbes δημοσίευσε πως η περιουσία του Κάνιε Γουέστ ανέρχεται σε 1,3 δισ. δολάρια (300 εκατ. δολάρια περισσότερα από την περιουσία της Κάιλι Τζένερ), την ώρα που ο δημιουργός των Yeezes υποστηρίζει πως η περιουσία του ανέρχεται σε 3,3 δισ. δολάρια (!) στέλνοντας ένα μήνυμα σε συντάκτη του Forbes αναφέροντας:

«Δεν είναι 1 δισ. δολάρια. Είναι 3,3 δισ. δολάρια, από τη στιγμή που κανένας στο Forbes δεν ξέρει πως να μετρήσει».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider