Το εγκώμιο του πλέκει ο Τραμπ για το ιστορικό υψηλό του Dow Jones

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το εγκώμιο του πλέκει ο Τραμπ για το ιστορικό υψηλό του Dow Jones
Την Παρασκευή «ράλι» σημείωσαν οι δείκτες στη Wall Street, με τον Dow Jones να σπάσει το φράγμα των 28.000 μονάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Να καρπωθεί την άνοδο των δεικτών της Wall Street προσπαθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω ανάρτησης του στο Twitter.

O ίδιος τονίζει πως αν δεν απομακρυνθεί μέσω της παραπομπής των ΔΗμοκρατικών η αγορά θα οδηγηθεί στη μεγαλύτερη πτώση στην ιστορία της.

«Ο Dow ξεπέρασε τις 28.000 μονάδες - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΥΨΗΛΟ! Οι Τζι, Πελόζι και Σιτ έχουν μία καλή ιδέα «ας αποπέμψουμε τον πρόεδρο». Εάν συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο, θα οδηγούσε στη μεγαλύτερη ΠΤΩΣΗ στην ιστορία της Αγοράς. Αποκαλείται Κατάθλιψη, όχι Υφεση!» έγραψε στο Twitter o Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με το χθεσινό ρεκόρ του Dow Jones.

Την Παρασκευή «ράλι» σημείωσαν οι δείκτες στη Wall Street, με τον Dow Jones να σπάσει το φράγμα των 28.000 μονάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ανάλογη πορεία ακολούθησαν και οι άλλοι δύο δείκτες φτάνοντας σε νέα ιστορικά υψηλά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider