Ο Νάρκισσος Γεωργιάδης, νέος διευθύνων σύμβουλος της EΥΑΘ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Νάρκισσος Γεωργιάδης, νέος διευθύνων σύμβουλος της EΥΑΘ
Νέα ηγεσία για την ΕΥΑΘ.

O Νάρκισσος Γεωργιάδης αναλαμβάνει τα ηνία της ΕΥΑΘ καθώς ορίστηκε ως νέος διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης ενώ από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα ορίστηκε και ένα νέο μέλος Δ.Σ. Πρόκειται για τον Θόδωρο Κουλούρη, ο οποίος και θα στελεχώσει την Επιτροπή Ελέγχου της εταιρείας, μαζί με τους κ.κ. Κλείτου και Γκόγκο.

Ο κ. Γεωργιάδης διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ίδρυση και διοίκηση βιομηχανικών και εμπορικών εταιριών, στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και στην βελτίωση των αποτελεσμάτων και της μετοχικής αξίας επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί για μερικές από τις κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες του κόσμου, όπως η Daimler και η Procter & Gamble καθώς και ένα εισηγμένο στο ΧΑΑ όμιλο εταιριών – σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων συμπεριλαμβανομένης της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κλωστοϋφαντουργίας, των καλλυντικών και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

«Κοινός μας στόχος με την ΕΕΣΥΠ είναι η εξέλιξη της ΕΥAΘ σε μια εταιρεία - πρότυπο, αξιοποιώντας στο μέγιστο την εμπειρία και τις δυνατότητες των εργαζομένων της», επισήμανε κατά την ομιλία του ο κ. Γεωργιάδης.

Από την πλευρά της, η επικεφαλής του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας κα Αικατερινάρη, ανέφερε ότι: «Για μας, την ΕΕΣΥΠ, είναι προτεραιότητα να βάλουμε την ΕΥAΘ στην ψηφιακή εποχή με κοινές πρωτοβουλίες ΕΥΑΘΕΥΑΠΣ 0,00% και ΕΥΔΑΠ, ώστε δύο ισχυρές εταιρείες με πάρα πολύ μεγάλη τεχνογνωσία κι εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους, για να αντιμετωπίσουμε κοινά προβλήματα με κοινές λύσεις».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider