Ο κ. Βασίλειος Καρέλλας νέος Διευθυντής Πωλήσεων της CNP ΖΩΗΣ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο κ. Βασίλειος Καρέλλας νέος Διευθυντής Πωλήσεων της CNP ΖΩΗΣ

Η CNP ΖΩΗΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής της ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον κ. Βασίλειο Καρέλλα, που αναλαμβάνει Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρίας.

Ο κ. Καρέλλας στην εικοσαετή και πλέον επαγγελματική του πορεία, έχει διατελέσει στέλεχος σε επιτελικές και οργανωτικές θέσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από την Barclays AΕΔΑΚ ως Αναλυτής Επενδύσεων, το 2001 μετέβη στην ABN AMRO Asset Management ως Fund Manager και τo 2007 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής και αργότερα Διευθύνων Σύμβουλος της Κύπρου Asset Management ΑΕΔΑΚ. Έπειτα από 7 χρόνια επιτυχούς πορείας, συνέβαλε καθοριστικά στην πώληση της εταιρείας στην Alpha Trust. Το 2015 εργάστηκε στην International Life ως Senior Manager στα επενδυτικά και συνταξιοδοτικά προϊόντα και το 2016 μετέβη στην Euroxx Wealth Management ως επικεφαλής του τμήματος Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων συμβάλλοντας στην οργάνωση, διαμόρφωση και εκπαίδευση επενδυτικών προϊόντων και χαρτοφυλακίων καθώς και στην δημιουργία του Αμοιβαίου Κεφαλαίου «Euroxx Hellenic Recovery Mutual Fund».

karellas

Ο κ. Καρέλλας είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc. in Investment Analysis από το University of Stirling στη Σκωτία (Η.Β.), πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς όπου διετέλεσε και εξάμηνος υπότροφος ERASMUS στο ESC Poitiers της Γαλλίας.

«Καλωσορίζοντας τον κ. Καρέλλα στη CNP Ζωής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Τάκης Φειδία τόνισε τη σημασία που έχει η υιοθέτηση της καινοτομίας από τα σύγχρονα δίκτυα πωλήσεων στον ασφαλιστικό κλάδο. Η ουσία, όπως ανέφερε ο κ. Φειδία, βρίσκεται στην προενεργητική σκέψη, στην ποιοτική εξυπηρέτηση και στην αποτελεσματική υποστήριξη πελατών και συνεργατών, ώστε η CNP Ζωής να ισχυροποιήσει την πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα», αναφέρει η εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.