Σύψας: «Ακόμα και αύριο» μπορεί να επιβληθούν νέα μέτρα στην Αττική

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σύψας: «Ακόμα και αύριο» μπορεί να επιβληθούν νέα μέτρα στην Αττική
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Τα αποτελέσματα των μέτρων που έχουν ληφθεί θα φανούν τις επόμενες 10 ημέρες και τότε θα δούμε αν απόδωσαν, είπε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Σύψας.

Ιδιαίτερα ανήσυχος σχετικά με την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στην Αττική εμφανίζεται ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Σύψας, ο οποίος προεοιδοποιεί πως τα στοιχεία «προοιωνίζουν θύελλα» , αναφέροντας πως ακόμη και αύριο μπορεί να ληφθούν μέτρα εάν υπάρχει έξαρση κρουσμάτων.

«Είμαστε σε αυτό που λέμε πορτοκαλί φάση της επιδημίας. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι η κόκκινη, το λεγόμενο lockdown» σημείωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Τα αποτελέσματα των μέτρων που έχουν ληφθεί θα φανούν τις επόμενες 10 ημέρες και τότε θα δούμε αν απόδωσαν, είπε και επεσήμανε πως σε περίπτωση που ακόμη και αύριο υπάρχει έξαρση, μπορεί να ληφθούν νέα μέτρα.

«Ακόμη και αύριο, αν δούμε μία πολύ μεγάλη έξαρση της επιδημίας, είναι η ώρα να λάβουμε καινούρια μέτρα. Κάθε μέρα μπορεί να είναι μία μέρα που πρέπει να λάβουμε αποφάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η Blackstone εξαγοράζει την Skroutz από την CVC

Ψηφιακός φάκελος για κάθε ΑΦΜ: Στο «ραντάρ» καταθέσεις, ακίνητα, POS και social media

Το φθινοπωρινό εκλογικό χαρτί, ο Μητσοτάκης «παίζει» Metallica, οι «καλοδεχούμενες προτάσεις» του ΠΑΣΟΚ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider