Σύψας: «Ακόμα και αύριο» μπορεί να επιβληθούν νέα μέτρα στην Αττική

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σύψας: «Ακόμα και αύριο» μπορεί να επιβληθούν νέα μέτρα στην Αττική
Τα αποτελέσματα των μέτρων που έχουν ληφθεί θα φανούν τις επόμενες 10 ημέρες και τότε θα δούμε αν απόδωσαν, είπε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Σύψας.

Ιδιαίτερα ανήσυχος σχετικά με την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στην Αττική εμφανίζεται ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Σύψας, ο οποίος προεοιδοποιεί πως τα στοιχεία «προοιωνίζουν θύελλα» , αναφέροντας πως ακόμη και αύριο μπορεί να ληφθούν μέτρα εάν υπάρχει έξαρση κρουσμάτων.

«Είμαστε σε αυτό που λέμε πορτοκαλί φάση της επιδημίας. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι η κόκκινη, το λεγόμενο lockdown» σημείωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Τα αποτελέσματα των μέτρων που έχουν ληφθεί θα φανούν τις επόμενες 10 ημέρες και τότε θα δούμε αν απόδωσαν, είπε και επεσήμανε πως σε περίπτωση που ακόμη και αύριο υπάρχει έξαρση, μπορεί να ληφθούν νέα μέτρα.

«Ακόμη και αύριο, αν δούμε μία πολύ μεγάλη έξαρση της επιδημίας, είναι η ώρα να λάβουμε καινούρια μέτρα. Κάθε μέρα μπορεί να είναι μία μέρα που πρέπει να λάβουμε αποφάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider