Το συνέδριο «3rd Eco-Mobility Conference» για την Ηλεκτροκίνηση στο Eco-Fest 2020

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το συνέδριο «3rd Eco-Mobility Conference» για την Ηλεκτροκίνηση στο Eco-Fest 2020
Για 3η χρονιά το συνέδριο - θεσμός για την Ηλεκτροκίνηση «3rd Eco-Mobility Conference» διοργανώνεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, θα λάβει χώρα στις 20 Ιανουαρίου, στα πλαίσια της διοργάνωσης Eco-Fest 2020 και θα τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Υποδομών & Μεταφορών, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού και Εσωτερικών.

Σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία για την Ελλάδα, η οποία οφείλει να επιταχύνει το βήμα προς την υιοθέτηση εναλλακτικών μορφών μεταφοράς, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να αναλύσουν σε βάθος καίρια ζητήματα, όπως το νομικό πλαίσιο για την ηλεκτροκίνηση και την προστασία του περιβάλλοντος, κίνητρα για επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθώς και τις τελευταίες τεχνολογίες για «πράσινα» οχήματα και εναλλακτικά καύσιμα.

ju

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου, τους ομιλητές και κάνετε τη δωρεάν εγγραφή σας.

Το Eco-Fest 2020 συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ), το Insider.gr και το Δήμο Αθηναίων στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Αποτελείται από 3 βασικούς πυλώνες με πρωτότυπο εκπαιδευτικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα:

1) Εκθεσιακό σκέλος «Eco-Fair» (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινοτόμα προϊόντα, νέες τεχνολογίες και πρωτοπόρες υπηρεσίες γύρω από τον τομέα της ηλεκτροκίνησης, της ενέργειας και της ανακύκλωσης.

2) Παράλληλες δράσεις «Eco-Events» (18-19-20 Ιανουαρίου 2020)

Με κυρίαρχο στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, η διοργάνωση Eco-Fest 2020 θα πλαισιώνεται και τις τρεις ημέρες από παράλληλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους.

3) Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης «Eco-Mobility Conference» (20 Ιανουαρίου 2020)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, θα λάβει χώρα στα πλαίσια της διοργάνωσης Eco-Fest 2020, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο.

'


Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider