Γιατί είμαστε μαζί με τον Κυριάκο

Χάρης Κάτανας
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γιατί είμαστε μαζί με τον Κυριάκο

Μόνο όποιος δεν θέλει να βλέπει την πραγματικότητα, μόνο αυτός δεν μπορεί να δει και την -χωρίς φρένα- πορεία της χώρας προς την καταστροφή. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος βλέπει. Βλέπει την κυβέρνηση της «πρώτη φορά» Αριστερά, να βουλιάζει συνεχώς στη λάσπη που η ίδια παράγει. Να βυθίζεται καθημερινά στο βούρκο της πολιτικής ανυποληψίας. Να καταρρέει κάτω από το βάρος των ψεύτικων υποσχέσεων της. Να παρασύρεται από τον χειμαρρώδη εθνομηδενισμό της. Να παραδίδεται σε ένα άνευ όρων ιστορικό ξεπούλημα της χώρας. Η χώρα εκτροχιάζεται και διασύρεται από κάθε άποψη. Εκτροχιάζεται οικονομικά, και κοινωνικά, διασύρεται εθνικά και πατριωτικά, εκφυλίζεται σε σχέση με την δυτική και ευρωπαϊκή ταυτότητά της, αποπροσανατολίζεται ως κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υπεύθυνοι όλης αυτής της κατάντιας είναι ο Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του, που οδηγούν το καράβι κατευθείαν στα βράχια, επιμένοντας στις ξεπερασμένες αριστερίστικες ιδεοληψίες τους, επιλέγοντας να κρύβονται αντί να παίρνουν αποφάσεις, προτιμώντας να λειτουργούν πραξικοπηματικά και να πορεύονται για όσο χρόνο τους απομένει στήνοντας σκευωρίες και προβοκάτσιες κατά των πολιτικών αντιπάλων τους. Μόνο όποιος δεν θέλει να βλέπει την πραγματικότητα, μόνο αυτός δεν μπορεί να δει ότι μόνο μια πολιτική δύναμη μπορεί να απαλλάξει τον τόπο από τη λαίλαπα της κυβέρνησης Τσίπρα. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος βλέπει ότι η μόνη ισχυρή και συγκροτημένη πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει τέλος στην κατρακύλα της χώρας και να της αλλάξει πορεία, από την κατεύθυνση του εκτροχιασμού, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και άλλοι δημοκρατικοί πολιτικοί σχηματισμοί, που έχουν τον ίδιο προβληματισμό για την κατάντια της χώρας και της κοινωνίας, που αναζητούν επίσης λύσεις για να σταματήσει η καταστροφή που προκαλεί η κυβέρνηση Τσίπρα. Υπάρχουν αλλά δεν έχουν δυναμική. Υπάρχουν αλλά εμφανίζουν τάσεις αυτοδιάλυσης, πριν ακόμη συγκροτηθούν.

Η μόνη λαϊκά συμπαγής, δημοκρατικά δομημένη και ισχυρά συγκροτημένη πολιτική δύναμη της χώρας, που μπορεί να απαλλάξει την Ελλάδα από την καταστροφή της ψευτοαριστεράς, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία. Ειδικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διότι κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι ο πολιτικός ηγέτης τον οποίο μπορεί να τον εμπιστευτεί ο κάθε Έλληνας πολίτης, ανεξάρτητα από τις πολιτικές επιλογές του. Διότι ο Μητσοτάκης θέλει να γίνει πρωθυπουργός για την Ελλάδα και για τους Έλληνες. Ο Μητσοτάκης βεβαίως είναι και ο πρόεδρος που ενώνει και διευρύνει την παράταξη. Που λειτουργεί ενωτικά και συλλογικά. Που συστρατεύει πολιτικές δυνάμεις και δημιουργεί κοινωνικές συμμαχίες. Που μεγαλώνει και συσπειρώνει τη Νέα Δημοκρατία. Που παρουσιάζει ένα πλήρες και συγκροτημένο σχέδιο δράσης, προκειμένου η χώρα να βγει ξεκάθαρα και οριστικά από την κρίση και να μπει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Για όλα αυτά, συστρατευόμαστε και είμαστε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στεκόμαστε στο πλευρό του και συνυπογράφουμε τις προγραμματικές δεσμεύσεις του. Αγωνιζόμαστε μαζί του, για να αλλάξουμε σελίδα στη χώρα και να τον κάνουμε πρωθυπουργό σε μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και θα στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης. Η κυβέρνηση Τσίπρα κατέστρεψε τη χώρα και όσο παραμένει στην εξουσία, θα διαλύσει ότι απέμεινε. Από τον Τσίπρα και τους συνοδοιπόρους του δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για ξαφνική στροφή 180 μοιρών. Υπάρχουν μόνο παραμύθια, μήπως και κερδίσουν ακόμη λίγο χρόνο, για να καθίσουν όσο πιο πολύ μπορούν στις καρέκλες τους, μήπως προλάβουν να πάρουν κάποιο επιπλέον επίδομα ενοικίου, μήπως προλάβουν να διορίσουν κι άλλα στελέχη τους ή να δώσουν κι άλλες δουλειές Οργανισμών σε δικούς τους ανθρώπους. Μπροστά σε αυτή την ολική καταστροφή, υπάρχει λύση. Και η λύση μπορεί να έρθει μόνο με άμεσες εκλογές και με πολιτική αλλαγή, από μια ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι ο λαός μπορεί να τον εμπιστευτεί ευρύτερα και μόνο μια κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, μπορεί να προχωρήσει στην αναδόμηση της χώρας, μέσα από τα ερείπια που αφήνει ο Έλληνας Μαδούρο και η παρέα του. Αυτή είναι η λύση για τη χώρα, γι' αυτό είμαστε με τον Κυριάκο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider