Το Ισραήλ χτυπά στόχους στον Λίβανο – «Σαφές μήνυμα προς τη Χεζμπολάχ»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Ισραήλ χτυπά στόχους στον Λίβανο – «Σαφές μήνυμα προς τη Χεζμπολάχ»
«Πριν από λίγα λεπτά, μαχητικά αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας άρχισαν πολυάριθμες επιδρομές προς τρομοκρατικούς στόχους της Χεζμπολάχ στην περιοχή Μπεκάα του Λιβάνου»

Ο στρατός του Ισραήλ δήλωσε ότι έπληξε στόχους που ανήκουν στην επίλεκτη δύναμη Radwan της Χεζμπολάχ στο ανατολικό Λίβανο την Τρίτη παρά την κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς είπε ότι οι συνεχιζόμενες ισραηλινές στρατιωτικές επιδρομές στο Λίβανο είναι ένα σαφές μήνυμα προς τη Χεζμπολάχ.

«Πριν από λίγα λεπτά, μαχητικά αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας άρχισαν πολυάριθμες επιδρομές προς τρομοκρατικούς στόχους της Χεζμπολάχ στην περιοχή Μπεκάα του Λιβάνου», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός.

«Οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις που επλήγησαν χρησιμοποιούνταν από την τρομοκρατική οργάνωση Χεζμπολάχ για την εκπαίδευση και την εξάσκηση τρομοκρατών για να σχεδιάζουν και να πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον (ισραηλινών) στρατευμάτων και του κράτους του Ισραήλ», πρόσθεσε.

Το Ισραήλ έχει επανειλημμένα βομβαρδίσει τον Λίβανο παρά την κατάπαυση του πυρός τον Νοέμβριο, η οποία επεδίωκε να τερματίσει πάνω από έναν χρόνο εχθροπραξιών μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ, συμπεριλαμβανομένων δύο μηνών ολοκληρωτικού πολέμου που άφησε την ομάδα σοβαρά αποδυναμωμένη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Συντάξεις Αυγούστου: Ανατροπή με τις ημερομηνίες καταβολής τους - Για ποιους συνταξιούχους έρχεται νωρίτερα η πληρωμή

Επίδομα 750 ευρώ για 170.000 εργαζόμενους και ανέργους: Άνοιξαν οι αιτήσεις - Άμεση η πληρωμή

Ρεύμα: Πρεμιέρα για το e-εργαλείο αλλαγής προμηθευτή - Στην πλατφόρμα σύγκρισης τιμών της ΡΑΑΕΥ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider