Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε, για ακόμα μία φορά, χωρίς απαντήσεις και επιχειρήματα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε, για ακόμα μία φορά, χωρίς απαντήσεις και επιχειρήματα
Το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη για τρεις μήνες επένδυσε, μαζί με τις πιο ακραίες φωνές, στις πιο ακραίες θεωρίες, με σκοπό την εργαλειοποίηση μια εθνικής τραγωδίας, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

«Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε σήμερα, για ακόμα μία φορά, θυμωμένος και χωρίς απαντήσεις και επιχειρήματα», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας σημερινή συνέντευξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στον τ/σ ΟΡΕΝ.

Οι ίδιες πηγές κατηγορούν τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη για τρεις μήνες επένδυσε, μαζί με τις πιο ακραίες φωνές, στις πιο ακραίες θεωρίες, με σκοπό την εργαλειοποίηση μια εθνικής τραγωδίας. Με τον μόνο, λοιπόν, που θα έπρεπε να είναι θυμωμένος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι με τον ίδιο του τον εαυτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από το «no hire - no fire» στο κύμα απολύσεων στην Ελλάδα το β' εξάμηνο 2025

Πρόσληψη 1.490 διοικητικών υπαλλήλων στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μισθό από 5.010 ευρώ

Αγρο-φωτοβολταϊκά: Από Μάρτιο οι αιτήσεις – «Ζεστοί» οι παραγωγοί

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider