Θεσσαλονίκη: Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν οι δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν οι δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σε περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ελέγχθηκαν συνολικά 52 άτομα, εκ των οποίων 42 ανήλικοι.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει η ειδική επιχειρησιακή δράση για την πρόληψη της παραβατικότητας των ανηλίκων από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο σχετικής δράσης που έγινε χθες από το απόγευμα μέχρι και το βράδυ, σε περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ελέγχθηκαν συνολικά 52 άτομα, εκ των οποίων 42 ανήλικοι.

Σκοπός της προαναφερόμενης δράσης, όπως και όλων των αντίστοιχων που διενεργούνται, είναι η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Οπως επαναλαμβάνει σε σημερινή της ανακοίνωση η αστυνομία, τα στοιχεία που συλλέγονται θα αποτελέσουν αντικείμενο αξιολόγησης, αξιοποίησης και διερεύνησης για το σχεδιασμό στοχευμένων δράσεων σε περιοχές όπου διαπιστώνεται συσσώρευση περιστατικών ανήλικης παραβατικότητας. Ανάλογες εξορμήσεις θα συνεχιστούν στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου της νεανικής εγκληματικότητας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ο Μητσοτάκης απαντά «γιατί μια τρίτη τετραετία» - Το κόμμα Καρυστιανού «καταπίνει» τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο Δούκας παίρνει αποστάσεις

Εφορία: Έκρηξη 30% του αριθμού των οφειλετών τον Μάρτιο

Η θέση εργασίας με τα πιο πολλά χρήματα στην Ελλάδα - Έως 150.000 ευρώ ετησίως

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider