Ο Ζελένσκι έφτασε στο Λονδίνο - Είστε πολύ ευπρόσδεκτος δηλώνει ο Στράμερ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Ζελένσκι έφτασε στο Λονδίνο - Είστε πολύ ευπρόσδεκτος δηλώνει ο Στράμερ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αύριο ο Ουκρανός πρόεδρος θα συναντηθεί και με τον βασιλιά Κάρολο εκτός από την παρουσία του στη σύνοδο κορυφής με τους Ευρωπαίους ηγέτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:43

Μετά την επεισοδιακή επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έφτασε σήμερα στο Λονδίνο για να έχει συζητήσεις με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ενόψει της συνόδου κορυφής των Ευρωπαίων συμμάχων της Ουκρανίας, που θα συνεδριάσουν αύριο Κυριακή στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Φτάσαμε στο Λονδίνο», είπε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Ζελένσκι, Σεργκέι Νικιφόροφ, προσθέτοντας ότι η συνάντηση με τον Στάρμερ έχει προγραμματιστεί για νωρίς σήμερα το βράδυ.

Αύριο θα συναντηθεί και με τον βασιλιά Κάρολο εκτός από την παρουσία του στη σύνοδο κορυφής με τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Στάρμερ: Είστε πολύ ευπρόσδεκτος

«Είστε πολύ ευπρόσδεκτος στην Ντάουνινγκ Στριτ», δήλωσε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ υποδεχόμενος τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μια ημέρα μετά τη σφοδρή λογομαχία του Ουκρανού προέδρου με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Ο Στάρμερ σημείωσε για ακόμη μια φορά την «απόλυτη αποφασιστικότητα» του Ηνωμένου Βασιλείου να υποστηρίξει το Κίεβο στον πόλεμό του εναντίον της Ρωσίας κατά την έναρξη της συνάντησης των δύο ηγετών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ποιοι θα λάβουν «ραβασάκια» με φόρους από το… παρελθόν

Θα προπληρώσει αν βγει στις αγορές - Η διπλή επιτυχία της ΓΕΚ - Η ΑΜΚ της Trastor

Ο «τελικός» της πρώτης κάλπης για τη ΝΔ - Η παραίτηση με «σαμαρικό άρωμα» - Τα 1.076 νέα λεωφορεία

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider