Ουκρανία: Ο Ζελένσκι θα συναντηθεί την Τετάρτη με Ευρωπαίους ηγέτες στις Βρυξέλλες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι θα συναντηθεί την Τετάρτη με Ευρωπαίους ηγέτες στις Βρυξέλλες
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συμμετάσχει σε συνάντηση με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας και του ΝΑΤΟ, μεταξύ άλλων, την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συμμετάσχει σε συνάντηση με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας και του ΝΑΤΟ, μεταξύ άλλων, την Τετάρτη στις Βρυξέλλες για να συζητήσει την υποστήριξη προς την χώρα του στον πόλεμο με τη Ρωσία, δήλωσαν στο Reuters πηγές που γνωρίζουν το πρόγραμμα.

Χθες Πέμπτη, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε την γραμμή του μετώπου στην νοτιοανατολική περιοχή της Ζαπορίζια. Ο ίδιος ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι συναντήθηκε με τους άνδρες της 27ης ταξιαρχίας πυροβολικού των HIMARS. «Αυτά τα παιδιά υπερασπίζονται τις περιοχές μας της Ζαπορίζια και του Ντονέτσκ από τους κατακτητές», είπε ο Ζελένσκι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Από την έρευνα στην αγορά» το μεγάλο στοίχημα της ελληνικής καινοτομίας

Περίπου 20.000 Νέοι Αγρότες σε... «ομηρία»

Νέες ειδικότητες και επαγγέλματα του μέλλοντος που θα έρθουν στην Ελλάδα έως το 2035

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider