Ερντογάν: Θα συνεχίσουμε την πίεση στο Ισραήλ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ερντογάν: Θα συνεχίσουμε την πίεση στο Ισραήλ
Θα αναγκάσουμε το Ισραήλ, που σκότωσε 36 χιλιάδες αθώους στη Γάζα, σε κατάπαυση του πυρός

Την στάση της Τουρκίας για πίεση προς το Ισραήλ, επανέλαβε ο πρόεδρος της χώρας Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παγκόσμιο Τουρκικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο (DEIK).

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, ο κ. Ερντογάν ανέφερε ότι «θα συνεχίσουμε την πίεση στο Ισραήλ στους τομείς της διπλωματίας και του εμπορίου, μέχρι η κυβέρνηση Νετανιάχου να σταματήσει τη σφαγή στη Γάζα».

Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε ότι διατηρεί τους διαύλους επικοινωνίας ανοιχτούς με τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας κατά την εφαρμογή της απόφασής της κυβέρνησής του να σταματήσει τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ. Πρόσθεσε ότι με αυτόν τον τρόπο «θα αναγκάσουμε το Ισραήλ, που σκότωσε 36 χιλιάδες αθώους στη Γάζα, σε κατάπαυση του πυρός».

Φωτογραφία@ ΑΡ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Οι τράπεζες προετοιμάστηκαν και αναμένουν τη ρύθμιση

Γιατί θα τρώμε όλο και περισσότερα έντομα - Αλματώδης η ανάπτυξη της αγοράς μέχρι το 2030

Ποδόσφαιρο: Ξεπέρασαν τα 5 δισ. δολ. οι μεταγραφές στην Ευρώπη - Που βρίσκουν τα χρήματα οι ομάδες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider