Χούθι: Η συνέχιση των επιθέσεων των ΗΠΑ και της Βρετανίας δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χούθι: Η συνέχιση των επιθέσεων των ΗΠΑ και της Βρετανίας δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της σιιτικής οργάνωσης, δεν θα είναι εύκολο να καταστραφούν οι στρατιωτικές ικανότητες της Υεμένης.

Η συνέχιση των επιθέσεων των ΗΠΑ και της Βρετανίας στην Υεμένη δεν θα επιτύχει κανέναν στόχο για τους επιτιθέμενους και δεν θα επηρεάσει την απόφαση της Υεμένης να δείξει την υποστήριξή της για τη Γάζα, ανέφερε σήμερα σε μια δήλωση ο εκπρόσωπος των Χούθι Μοχάμεντ Αμπντουλσαλάμ.

Ο Αμπντουλσαλάμ πρόσθεσε πως δεν θα είναι εύκολο να καταστραφούν οι στρατιωτικές ικανότητες της Υεμένης, οι οποίες έχουν αποκατασταθεί στη διάρκεια χρόνων σκληρού πολέμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προσωπικός αριθμός: Παράταση έως 5 Νοεμβρίου στην προθεσμία έκδοσης

Εργασιακό νομοσχέδιο: «Λάστιχο» το ωράριο εργασίας, αλλάζει η ετήσια άδεια αναψυχής

«Έξυπνοι» μετρητές: Σε τηλεμέτρηση ήδη πάνω από 1 εκατ. καταναλωτές - 1,4 δισ. ευρώ για πλήρη επέκταση

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider