Γερμανία: Τερματίζονται οι κινητοποιήσεις των μηχανοδηγών - Νέες διαπραγματεύσεις με τους εργοδότες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερμανία: Τερματίζονται οι κινητοποιήσεις των μηχανοδηγών - Νέες διαπραγματεύσεις με τους εργοδότες
Το Συνδικάτο Γερμανών Μηχανοδηγών (GDL) ανακοίνωσε πριν από λίγο την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεών του από σήμερα το μεσημέρι μόνο για την ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρία Transdev, έπειτα από συμφωνία με τους εργοδότες για συνέχιση των διαπραγματεύσεων.

Το Συνδικάτο Γερμανών Μηχανοδηγών (GDL) ανακοίνωσε πριν από λίγο την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεών του από σήμερα το μεσημέρι μόνο για την ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρία Transdev, έπειτα από συμφωνία με τους εργοδότες για συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Συνεχίζεται η απεργία στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους (DB) έως τις απόψε στις 18:00.

Όπως μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ntv/RTL, η Transdev φέρεται να έχει αποδεχθεί το αίτημα των εργαζομένων για εβδομάδα 35 ωρών εργασίας (από 38) με πλήρεις αποδοχές, κάτι που εξακολουθεί να απορρίπτει η DB. «Επιστρέφουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο επικεφαλής του GDL Κλάους Βεζέλσκι. Η αναστολή της απεργίας στην Transdev επηρεάζει την κίνηση κυρίως στη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία και στην Κάτω Σαξονία, ωστόσο η κυκλοφορία των τρένων αναμένεται να εξομαλυνθεί το νωρίτερο αργά το βράδυ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επίδομα θέρμανσης: 8+1 «μυστικά» για πολυκατοικίες, διαχειριστές και ενοίκους

Προσωπικός Αριθμός: Λήγει η προθεσμία έκδοσης - Τι ισχύει μετά τις 5/11

ΕΛΤΑ: Ενώ δεν απολάμβαναν καλές υπηρεσίες, γιατί φωνάζουν να μην κλείσουν;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider