Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα στου Ρέντη
Πέθανε ο αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό του Ρέντη, προ εβδομάδων.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος αστυνομικός είχε υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού του. Σύμφωνα με ανακοινωθέν αφαιρέθηκε από το πόδι του ένα μεταλλικό αντικείμενο μήκους 5 εκατοστών, 2 εκατοστών πάχους και 2 εκατοστών πλάτους. Υπήρχαν μεγάλες καταστροφές σε ιστούς, καθώς και κακώσεις.

Ο αστυνομικός νοσηλευόταν σε καταστολή, ενώ οι προσπάθειες των γιατρών την περασμένη εβδομάδα να τον επαναφέρουν δεν είχαν επιτυχία. Τα επεισόδια είχαν σημειωθεί το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου. Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση.

Η δικογραφία για τα επεισόδια στου Ρέντη συνεχίζει να συντάσσεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, και μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 25 άτομα, τα οποία πήραν μέρος στα επεισόδια.

Αυτά τα άτομα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν κληθεί για κατάθεση από την Ασφάλεια Αττικής και φέρεται να είχαν παραδεχθεί τη συμμετοχή τους στα επεισόδια. Ωστόσο, είχαν διευκρινίσει πως δεν ήταν στα άτομα που είχαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μολότοφ και κροτίδες.

Περιγράφουν τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αλλά διευκρίνισαν πως όλοι τους φορούσαν full face, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν καθαρά τα πρόσωπά τους.

Ρέντη: Πέντε άτομα ζητούν να μπουν σε προστασία μαρτύρων

Παράλληλα, σύμφωνα με το Open, υπάρχουν πέντε άτομα που κατηγορούνται πως συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη και έχουν ζητήσει να μπουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, για να μπορούν να καταθέσουν χωρίς φόβο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider