«Αμετακίνητη» η Πολωνία στο εμπάργκο για τα ουκρανικά σιτηρά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
«Αμετακίνητη» η Πολωνία στο εμπάργκο για τα ουκρανικά σιτηρά
Η Βαρσοβία θα διατηρήσει το εμπάργκο της στα ουκρανικά σιτηρά, παρά την προσφυγή που κατέθεσε το Κίεβο εναντίον της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου

Η Βαρσοβία θα διατηρήσει το εμπάργκο της στα ουκρανικά σιτηρά, παρά την προσφυγή που κατέθεσε το Κίεβο εναντίον της στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και παρά το τέλος των περιορισμών που ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι Βρυξέλλες, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της πολωνικής κυβέρνησης.

«Διατηρούμε τη θέση μας, πιστεύουμε ότι είναι δίκαιη, είναι επίσης το αποτέλεσμα μιας οικονομικής ανάλυσης και των εξουσιών που απορρέουν από το κοινοτικό και διεθνές δίκαιο», δήλωσε ο Πιοτρ Μίλερ στο τηλεοπτικό δίκτυο Polsat News, προσθέτοντας ότι η προσφυγή ενώπιον του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου «δεν μας κάνει εντύπωση».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider