Ζούκερμπεργκ για τoν αγώνα με τον Μασκ: Αν ο Έλον σοβαρευτεί, ξέρει πώς να με βρει

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζούκερμπεργκ για τoν αγώνα με τον Μασκ: Αν ο Έλον σοβαρευτεί, ξέρει πώς να με βρει
«Αν πάρει ποτέ στα σοβαρά την πρότασή μου για ένα πραγματικό event, ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μου».

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας σε κλουβί μεταξύ των τιτάνων της τεχνολογίας, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και Έλον Μασκ φαίνεται πως δεν θα γίνει, αφού ο επικεφαλής της Facebook κατηγόρησε το «αφεντικό» της X για «ολιγωρία».

«Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ο Έλον δεν είναι σοβαρός και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε», επεσήμανε σε μια ανάρτηση στο Threads και πρόσθεσε πως: «Του απηύθυνα μια πραγματική πρόσκληση. Ο Έλον δεν θέλει να επιβεβαιώσει μια ημερομηνία επίσημα. Μετά λέει ότι ίσως χρειαστεί να κάνει χειρουργείο. Αν πάρει ποτέ στα σοβαρά την πρότασή μου για ένα πραγματικό event, ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μου. Διαφορετικά, είναι καιρός να προχωρήσουμε. Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι εναντίον ανθρώπων που παίρνουν τον αθλητισμό στα σοβαρά».

Ο Μασκ δεν έχει ακόμη απαντήσει δημόσια στα τελευταία σχόλια του Ζούκερμπεργκ, αν και φαινόταν πρόθυμος για ένα χαλαρό «σπάρινγκ» τη Δευτέρα στην πίσω αυλή του σπιτιού του «Ζουκ» στο Πάλο Άλτο.

Σε σκηνικό «Αρχαίας Ρώμης» ο αγώνας

Πάντως την Παρασκευή ο Μασκ αποκάλυψε πως μίλησε και συμφώνησε μάλιστα με την Τζόρτζια Μελόνι, ώστε η αναμέτρηση με τον ιδρυτή του Facebook, να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, σε μια «επική τοποθεσία» που θα δείχνει «σεβασμό στο παρελθόν και στο παρόν» της γειτονικής μας χώρας, όπως υπογραμμίζει.

Ο Μασκ πρόσθεσε σχετικά ακόμα πως τον αγώνα θα οργανώσουν τα ιδρύματα που κατέχουν αυτός και ο Ζούκερμπεργκ, δίχως την εμπλοκή του Ultimate Fighting Championship. Γνωστοποίησε ότι θα υπάρχει Livestream στο Twitter και στο Facebook, ενώ όλο το σκηνικό θα θυμίζει… αρχαία Ρώμη. Ο υπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας επιβεβαίωσε ότι μίλησε με το «αφεντικό» της Tesla ωστόσο περιέπλεξε, αντί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αφού είπε ότι η εκδήλωση δεν πρόκειται να γίνει στη Ρώμη και δεν διευκρίνισε τι μορφή θα έχει ή το πότε θα διοργανωθεί.

«Δεν θα γίνει στη Ρώμη. Το σημαντικότερο είναι ότι ένα μεγάλο ποσό, πολλά εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται ότι θα δοθούν ως δωρεά σε δύο ιταλικά παιδιατρικά νοσοκομεία ώστε να ενισχυθούν οι εγκαταστάσεις τους και η επιστημονική έρευνα γύρω από την καταπολέμηση παιδικών ασθενειών. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία να προβάλουμε διεθνώς την ιστορία μας και την αρχαιολογική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά μας», πρόσθεσε ο κ. Τζενάρο Σαντζουλιάνο χωρίς άλλες διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δυνατότερος ο νέος MSCI - Οι καμπάνες του Αγίου Πέτρου- Δύσκολη εξίσωση οι χρεώσεις Σεπτεμβρίου -Οι φοιτητικές κατοικίες και το... AirBnB

Δεκαπενταύγουστος με «τάμα» στην UEFA - Οι «μπηχτές» Μιλάνοβιτς και το «ευχαριστώ» σε Μητσοτάκη

Goldman Sachs: Μείωση επιτοκίων από Fed το 2ο τρίμηνο του 2024

gazzetta
gazzetta reader insider insider