Μασκ: Σε σκηνικό «Αρχαίας Ρώμης» ο αγώνας με Ζούκερμπεργκ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μασκ: Σε σκηνικό «Αρχαίας Ρώμης» ο αγώνας με Ζούκερμπεργκ
Το Κολοσσαίο αποκλείεται να φιλοξενήσει την αναμέτρηση των δύο μεγιστάνων της τεχνολογίας. Η επικοινωνία με Μελόνι και το μήνυμα του Ιταλού υπ. Πολιτισμού.

Σε... ρωμαϊκή αρένα ενδέχεται να λάβει χώρα η «μονομαχία» των δύο ισχυρών ανδρών της τεχνολογίας, Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ο ιδρυτής της Tesla και ιδιοκτήτης του X, πρώην Twitter, αποκάλυψε πως μίλησε και συμφώνησε μάλιστα με την Τζόρτζια Μελόνι, ώστε η αναμέτρηση με τον ιδρυτή του Facebook, να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, σε μια «επική τοποθεσία» που θα δείχνει «σεβασμό στο παρελθόν και στο παρόν» της γειτονικής μας χώρας, όπως υπογραμμίζει.

Ο Μασκ πρόσθεσε σχετικά ακόμα πως τον αγώνα θα οργανώσουν τα ιδρύματα που κατέχουν αυτός και ο Ζούκερμπεργκ, δίχως την εμπλοκή του Ultimate Fighting Championship. Γνωστοποίησε ότι θα υπάρχει Livestream στο Twitter και στο Facebook, ενώ όλο το σκηνικό θα θυμίζει… αρχαία Ρώμη. Ο υπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας επιβεβαίωσε ότι μίλησε με το «αφεντικό» της Tesla ωστόσο περιέπλεξε, αντί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αφού είπε ότι η εκδήλωση δεν πρόκειται να γίνει στη Ρώμη και δεν διευκρίνισε τι μορφή θα έχει ή το πότε θα διοργανωθεί.

«Δεν θα γίνει στη Ρώμη. Το σημαντικότερο είναι ότι ένα μεγάλο ποσό, πολλά εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται ότι θα δοθούν ως δωρεά σε δύο ιταλικά παιδιατρικά νοσοκομεία ώστε να ενισχυθούν οι εγκαταστάσεις τους και η επιστημονική έρευνα γύρω από την καταπολέμηση παιδικών ασθενειών. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία να προβάλουμε διεθνώς την ιστορία μας και την αρχαιολογική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά μας», πρόσθεσε ο κ. Τζενάρο Σαντζουλιάνο χωρίς άλλες διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Morgan Stanley: Τα οφέλη για τον MSCI Greece από την ένταξη της Τράπεζας Πειραιώς

Μπαρτσελόνα: Η Barca Media εισάγεται στο αμερικανικό χρηματιστήριο, με αξία 1 δισ. δολάρια

Νέο Hyundai Kona: Το SUV, όπως το φαντάστηκες

gazzetta
gazzetta reader insider insider