Ζούκερμπεργκ vs Μασκ: Πώς προπονούνται οι δύο CEO εν όψει του φημολογούμενου αγώνα πάλης σε κλουβί

Με τους πρωταθλητές του UFC προπονείται ο ιδρυτής της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, εν όψει του φημολογούμενου αγώνα πάλης σε κλουβί με τον CEO της Tesla, Έλον Μασκ. Μήπως τελικά γίνουμε μάρτυρες του πιο παράδοξου αγώνα στην ιστορία των πολεμικών τεχνών;
Ζούκερμπεργκ vs Μασκ: Πώς προπονούνται οι δύο CEO εν όψει του φημολογούμενου αγώνα πάλης σε κλουβί

Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να αντιμετωπίζει τους πάντες σε μια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Meta, αλλά σίγουρα όχι τους σούπερ σταρ του UFC. Κι όμως, ο ιδρυτής του Facebook προπονήθηκε με τον πρωταθλητή μεσαίων βαρών Ίσραελ Αντεσάνια και τον oμότιμό του στην κατηγορία φτερού Άλεξ Βολκανόβσκι.

Διαβάστε ακόμα: «Πόλεμος» Μασκ - Ζούκερμπεργκ - Το Twitter απειλεί με μήνυση τη Meta για το Threads

Ο Αντεσάνια μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram μετά τη συνεδρία. «Ήταν τιμή», σχολίασε ο Ζούκερμπεργκ. Το στιγμιότυπο μοιάζει να επιβεβαιώνει ότι ο αγώνας μεταξύ του Ζούκερμπεργκ και του Έλον Μασκ, δεν είναι τελικά αστείο.

Όλα ξεκίνησαν από μια έντονη ανταλλαγή σχολίων στα social media, όπου ο μεγιστάνας της Tesla δημοσίευσε ότι θα ήταν «έτοιμος για μια μάχη στο κλουβί» με τον Ζούκερμπεργκ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta αποδέχτηκε την πρόκληση λέγοντας: «Στείλτε μου τοποθεσία».

Έκτοτε, οι συνεχείς αναρτήσεις του Zuckerberg να προπονείται σκληρά και να επιδεικνύει τονισμένο κορμό και του Μασκ να εξασκείται με έναν άλλο θρύλο του UFC, τον Ζορζ ΣενΠιέρ, μάλλον μαρτυρούν ότι αργά ή γρήγορα πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες του πιο παράδοξου αγώνα στην ιστορία των πολεμικών τεχνών.

Ακόμη κι αν ο αγώνας δεν πραγματοποιηθεί, η ευεργετική επίδραση των προπονήσεων φαίνεται στη φυσική κατάσταση του επικεφαλής του Facebook, ο οποίος έχει εξασκηθεί στο ζίου-ζίτσου αλλά και τις βραζιλιάνικες πολεμικές τέχνες.

Επιπλέον, ο Ζούκερμπεργκ ολοκλήρωσε ακόμη και την εξαντλητική προπόνηση Murph σε ρεκόρ 39:58 λεπτών. Η επίπονη ρουτίνα που πήρε το όνομά του από τον Αμερικανό Μάικλ Μέρφι της ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, περιλαμβάνει 100 pull-ups, 200 push-ups, 300 squats και ένα χιλιόμετρο έντονο τροχάδην, το οποίο ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έκανε ακόμη πιο δύσκολο φορώντας ένα βάρος 20 κιλών γύρω από το στήθος του.

Πέρα από τις πολεμικές τέχνες, ο 39χρονος κάνει συχνά σερφ για να αντιμετωπίσει το άγχος, «Όταν είσαι στο νερό, είναι πολύ δύσκολο να εστιάζεις σε οτιδήποτε άλλο», ανέφερε ο Ζούκερμπεργκ στο The Tim Ferriss Show. «Όταν είσαι πάνω στη σανίδα, επικεντρώνεσαι στο να βεβαιωθείς ότι θα παραμείνεις εκεί και δεν θα χαλάσεις την ισορροπία σου».

Μπορεί, λοιπόν, η είδηση της μονομαχίας μεταξύ Μασκ και Ζούκερμπεργκ να προκάλεσε γέλια στους περισσότερους, φαίνεται ωστόσο ότι και οι δυο τους το έχουν πάρει αρκετά σοβαρά. Τόσο σοβαρά που προπονούνται με πρωταθλητές. Μένει να ανακοινωθεί ο τόπος και ο χρόνος της αναμέτρησης για να βεβαιωθούμε ότι δεν πρόκειται για ακόμη ένα διαφημιστικό κόλπο.