Το Workearly Greece ως o κατεξοχήν πόλος έλξης για τις εταιρείες που αναζητούν νέους υποψήφιους σε περιζήτητες ειδικότητες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το Workearly Greece ως o κατεξοχήν πόλος έλξης για τις εταιρείες που αναζητούν νέους υποψήφιους σε περιζήτητες ειδικότητες
Πρόσβαση στα νέα ταλέντα επιχειρούν οι εταιρείες, μέσω του μεγαλύτερου “καναλιού” καταρτισμένων υποψηφίων στην Ελλάδα.

Πρόσβαση στα νέα ταλέντα επιχειρούν οι εταιρείες, μέσω του μεγαλύτερου “καναλιού” καταρτισμένων υποψηφίων στην Ελλάδα.

Το Workearly αποτελεί την #1 πλατφόρμα reskilling στην Ελλάδα και

την Κύπρο, όπου καταγράφονται ελλείμματα δεξιοτήτων τόσο στους νέους αποφοίτους όσο και στον γενικό πληθυσμό, με εμφατική έλλειψη στις ψηφιακές δεξιότητες.

Η αγορά αναδιαρθρώνεται, οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και η εποχή των δεξιοτήτων έχει έρθει για να μείνει. Οι εργοδότες, δεν αρκούνται πλέον στους ακαδημαϊκούς τίτλους καθώς οι γνώσεις που αποκτώνται στο πλαίσιο ενός Πτυχίου ή Μεταπτυχιακού δεν εγγυώνται τις απαραίτητες πρακτικές δεξιότητες που θα χρειαστούν οι υποψήφιοι από την πρώτη μέρα στη δουλειά τους.

Το Workearly αναλαμβάνει να «παντρέψει» τις γνώσεις και τη μέχρι τώρα πορεία κάθε συμμετέχοντα, σε τομείς που υπόσχονται καλές εργασιακές συνθήκες, με καλύτερους μισθούς και τη δυνατότητα εργασίας είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Με μία καινοτόμα μορφή εκπαίδευσης, προσανατολίζεται στην απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων ώστε οι απόφοιτοι να έχουν προβάδισμα στην αγορά καθώς έχουν αποκτήσει πρακτική εμπειρία, χωρίς να έχει χρειαστεί να εργαστούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο. «Αναπληρώνει» έτσι τον χρόνο εμπειρίας που οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν, μέσα από μία διαδραστική εκπαίδευση, πλήρως ευέλικτη και πλήρως online.

Μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 10.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων.

Την επιτυχία του ήρθε να επιβεβαιώσει η απονομή του βραβείου της «Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας της χρονιάς» στα Education Leaders Awards 2023.

Το Workearly, αναγνωρισμένα παρέχει το μεγαλύτερο εξειδικευμένο talent pool στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο ποσοστό του οποίου είναι σε αναζήτηση εργασίας. Οι εταιρείες - εργοδότες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα βιογραφικά των αποφοίτων, όπως και την απόδοση τους σε επιλεγμένα projects σε key areas της αγοράς, που εκπαιδεύονται μέσω της πλατφόρμας.

Για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν ή να αλλάξουν καριέρα, στα schools του Workearly, όπως και για τις εταιρείες που αναζητούν υποψηφίους μπορούν να βρουν πάνω από 20 προγράμματα σχετικά με: HR, Business , Data Science, IT & Programming, Sports Analytics , Fintech , Healthcare Analytics

Data Science School
HR School & Business
Sports Analytics

Δωρεάν session για την αγορά εργασίας και για εύρεση υποψηφίων

Αξιοποιώντας την εμπειρία από 10.000 πελάτες, η ομάδα του Workearly μοιράζεται τις γνώσεις της για την αγορά εργασίας. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και απαιτεί μόνο τη συμπλήρωση μίας φόρμας.

Στην προσπάθεια πολλών επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους να κάνουν είτε upskilling είτε reskilling, ανακύπτει συχνά ένα πλήθος από ερωτήματα και προβληματισμούς, όπως τα ακόλουθα: «Μπορώ να τα καταφέρω;», «Αξίζει να ασχοληθώ;», «Πόσο χρόνο και κόπο χρειάζεται;», «Πρέπει να έχω υπόβαθρο;», «Είναι απολύτως απαραίτητο να εκπαιδευτώ»; Όλες οι παραπάνω ανησυχίες και οι αμφιβολίες είναι κατανοητές και λογικές αλλά πάνω από όλα είναι απολύτως φυσιολογικές. Όλοι οι υποψήφιοι που τα κατάφεραν, πέρασαν από αυτό το στάδιο και χρειάστηκαν καθοδήγηση και προσωπική προσπάθεια.

Όσοι ενδιαφέρονται να αλλάξουν καριέρα και να απορροφηθούν σε θέσεις εργασίας ή όσες εταιρείες ψάχνουν καταρτισμένους υποψηφίους μπορούν να απευθυνθούν στο Workearly, να συνομιλήσουν σε ένα session με ειδικούς επαγγελματίες και να λάβουν πληροφορίες, κατευθύνσεις και οδηγίες.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider