Νεκρός άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού στον Περισσό

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νεκρός άνδρας που έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού στον Περισσό
Την σορό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών ανέσυραν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τις γραμμές του τρένου στον σταθμό του ΗΣΑΠ Περισσού.

Την σορό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 60 ετών ανέσυραν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τις γραμμές του τρένου στον σταθμό του ΗΣΑΠ Περισσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας έπεσε στις γραμμές του τρένου και παρασύρθηκε από συρμό. Επί τόπου επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα, που ανέσυραν την σορό του άνδρα η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ενημέρωση από την ΣΤΑΣΥ παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί Περισσός και Πευκάκια και η κίνηση των συρμών στη γραμμή διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς - Α. Πατήσια και Ν. Ιωνία- Κηφισιά ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής 1 του μετρό (πρώην ΗΣΑΠ).

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι «χρυσές» δουλειές των Αντετοκούνμπο – Σε ποιους επιχειρηματικούς κλάδους βάζουν τρίποντο

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Είδος υπό εξαφάνιση οι τρίτεκνοι στην Ελλάδα: Φόροι και χαμηλά επιδόματα φρενάρουν τη δημιουργία οικογένειας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider