Σακελλαροπούλου: Θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου για τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σακελλαροπούλου: Θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου για τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης
Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το συνέδριο διοργανώνουν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, στη Μεγάλη Αίθουσα του ΕΚΠΑ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου αύριο, 12 Ιουνίου, στις 10:00, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του διεθνούς συνεδρίου για τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη της Λωζάννης. Το συνέδριο διοργανώνουν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, στη Μεγάλη Αίθουσα του ΕΚΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στα €1.205 ο μέσος μισθός το 2025 - 200 ευρώ η «ψαλίδα» αντρών και γυναικών - Ελπίδα οι συλλογικές συμβάσεις

Πώς διασώζεται η 1η κατοικία από πλειστηριασμό: O φορέας απόκτησης και επαναμίσθωσης ακινήτων

Γιατί καθυστερούν οι Patriot

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider