Lil Wayne: Λένε πως αξίζω 150 εκατ. δολάρια - Δεν έχω φάει ποτέ από τα McDonald's

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lil Wayne: Λένε πως αξίζω 150 εκατ. δολάρια - Δεν έχω φάει ποτέ από τα McDonald's
«Δεν έχω φάει κανένα ετοιματζίδικο φαγητό ποτέ, είχα πάντα προσωπικό σεφ να μου μαγειρεύει».

Δεν είναι λίγοι που το ισχυρίζονται πως το net worth του Lil Wayne ανέρχεται σε πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια, όμως ο ίδιος το αμφισβητεί.

«Ειλικρινά, θα ενημερώσω τους πάντες τώρα, όταν πάτε να ελέγξετε την καθαρή αξία κάποιου και λέει τρελά νούμερα, θέλω να ξέρετε πως εγώ δεν έχω ούτε ένα σεντ κοντά σε αυτό» επεσήμανε ο «Α Milly» κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

«Ναι, δεν το έχω αυτό το ποσό, αλλά υποθέτω ότι εννοούν ότι αυτό αξίζω» έσπευσε να συμπληρώσει ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, ενώ αστειεύθηκε πως θα απολύσει τον ατζέντη του γιατί πλέον «δεν τον χρειάζεται».

«Το έψαξα στο Google, ξέρετε τι εννοώ; Είμαι ένας ράπερ πολλών εκατ. δολ. στην Google, αδερφέ. Για μένα είναι κίνητρο, αυτό είναι όλο. Είναι απλώς κίνητρο και τίποτα παραπάνω» έσπευσε να υπογραμμίζει ο 40χρονος, σύμφωνα με το insider.com.

Σε άλλα νέα, αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν ξέρει τι γεύση έχουν τα φαγητά από τα McDonald's γιατί δεν τρώει ποτέ fast food.

«Όταν ήμουν 19 ετών, μετακόμισα στο Μαϊάμι και η μαμά μου είναι σεφ και ήταν πολύ χαρούμενη για τη μετακόμιση γιατί στην Νέα Ορλεάνη υπήρξε σκέτη τρελή. Ένα πράγμα που ήθελε πραγματικά να κάνω ήταν να αποκτήσω έναν προσωπικό σεφ», εξήγησε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Apple Music τον περασμένο μήνα.

«Έτσι, από την ηλικία των 19 έως τώρα, είχα πάντα έναν προσωπικό σεφ. Δεν ξέρω πώς μυρίζουν τα McDonald's. Δεν έχω φάει κανένα ετοιματζίδικο φαγητό ποτέ» συμπλήρωσε και κατέληξε πως δεν κάνει γυμναστική ή προπονήσεις καθώς «δεν μπορώ να σηκώσω βάρος, αδερφέ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ράλι για το bitcoin και την αγορά των crypto - Επιστροφή των επενδυτών στα risk assets

UBS: «Σημαντικό ρίσκο» από την εξαγορά της Credit Suisse - Προέχει η σταθεροποίηση

Στα 24,3 εκατ. δολ. οι συνολικές απολαβές του CEO της Uber το 2022 - «Άλμα» 22%

gazzetta
gazzetta reader insider insider