Premier League: Οι παίχτες της Μαν. Γιουνάιτεντ δέχτηκαν τα περισσότερα υβριστικά σχόλια στο Twitter

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Premier League: Οι παίχτες της Μαν. Γιουνάιτεντ δέχτηκαν τα περισσότερα υβριστικά σχόλια στο Twitter
Στην κορυφή της λίστας ο Κριστιάνο Ρονάλτνο, ο Χάρι Μαγκουάιρ και Μάρκους Ράσφορντ.

Οι παίχτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχτηκαν τα περισσότερα υβριστικά σχόλια από χρήστες στο Twitter για την σεζόν 2021-2022 μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Premier League, σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου Alan Turing και της Ofcom.

Όπως μετέδωσε το Reuters, η έρευνα χρησιμοποίησε μια νέα τεχνολογία εκμάθησης και ανέλυσε 2,3 εκατ. μηνύματα στην πλατφόρμα της Twitter προς τους λογαριασμούς παιχτών της Premier League για τους πρώτους 5 μήνες της περσινής ποδοσφαιρικής σεζόν.

Βρέθηκε πως 60.000 από αυτά τα μηνύματα ήταν υβριστικά, με 68% από τους κορυφαίους παίχτες να λαμβάνουν τουλάχιστον ένα υβριστικό σχόλιο

Μόνο 14 παίχτες δέχτηκαν τέτοια σχόλια κάθε μέρα, με τον Κριστιάνο Ρονάλαντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, λαμβάνοντας 12.520 υβριστικά σχόλια. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ με 8.954 μηνύματα και στην τρίτη ακόμα ένας παίχτης των «κόκκινων διαβόλων», ο Μάρκους Ράσφορντ, με 2.577 υβριστικά μηνύματα.

Συνολικά, 8 παίχτες της Μαν. Γιουνάιτεν ήταν στο top 10 της σχετικής λίστας. Οι μοναδικοί παίχτες που ανήκαν σε άλλους συλλόγους ήταν ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ και ο Τζακ Γκρίλις της Μάντεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider