H we4all ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H we4all ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ
Μετατρέπουμε τους χάρτινους λογαριασμούς μας σε ψηφιακούς και πρασινίζουμε τα δάση μας.

Μετατρέπουμε τους χάρτινους λογαριασμούς μας σε ψηφιακούς και πρασινίζουμε τα δάση μας.

Η we4all, o Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, ενώνει τις δυνάμεις της με την ΕΥΔΑΠ (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης), σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία με όραμα τη «θρέψη ενός καλύτερου πλανήτη».

Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ και η we4all μετατρέπουν τους άλλοτε χάρτινους λογαριασμούς μας σε ψηφιακούς, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το οικολογικό αποτύπωμα μας στον πλανήτη και σώζοντας χιλιάδες δέντρα που κόβονται κάθε μήνα για την παραγωγή χαρτιού.

Μαζί θα κάνουμε το χαρτί οξυγόνο

Για κάθε 5 λογαριασμούς που μετατρέπονται σε ψηφιακούς, η ΕΥΔΑΠ και η we4all φυτεύουν ένα δέντρο, δίνοντας στο χαρτί .. πνοή! Η συμμετοχή στη δράση είναι πολύ απλή: ακολουθείς τον σύνδεσμο της ΕΥΔΑΠ και μετατρέπεις εύκολα και γρήγορα τον λογαριασμό σου σε ψηφιακό. Βοηθάς με την πιο απλή κίνηση τον πλανήτη και τα δάση μας και γίνεσαι μέρος της μεγαλύτερης και σημαντικότερης αλλαγής.

Η σύμπραξη των δύο εταιρειών σηματοδοτεί μια σημαντική πρωτοβουλία, η οποία πηγάζει από την ανάγκη να ευαισθητοποιηθεί το κοινό και να αποτελέσει πηγή θετικής έμπνευσης για ενεργή συμμετοχή σε δράσεις που βοηθούν την Ελλάδα, τη Φύση της, αλλά και τον Πλανήτη συνολικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider