Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες για τα επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για το ΑΠΘ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 3 συλληφθέντες για τα επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για το ΑΠΘ
Από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι έγιναν εννέα προσαγωγές, από τις οποίες οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Ελεύθεροι, μετά την αναβολή της δίκης τους από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αφέθηκαν τα τρία άτομα (δύο 22χρονοι κι ένας 21 ετών) που είχαν συλληφθεί μετά τα χθεσινά επεισόδια στο ΑΠΘ, διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στα Πανεπιστήμια.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης, απείθεια, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, φθορές, οπλοκατοχή, παράβαση των νόμων περί διαδηλώσεων και ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

Ενόψει της μεταγωγής τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα Δικαστήρια.

Από την ΕΛ.ΑΣ χθες ανακοινώθηκε ότι έγιναν εννέα προσαγωγές, από τις οποίες οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια εντός του πανεπιστημιακού campus του ΑΠΘ

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Δύο προσαγωγές για τα επεισόδια στο ΑΠΘ - Νέα κινητοποίηση φοιτητών στην Καμάρα

gazzetta
gazzetta reader insider insider