Γαλλία - εκλογές: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα», λέει ο Μακρόν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γαλλία - εκλογές: «Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα», λέει ο Μακρόν
«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους», είπε σήμερα ο Εμανουέλ Μακρόν.

«Για μένα τίποτα δεν έχει κριθεί. Καλώ όλους όσοι με στηρίζουν να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Γάλλους», είπε σήμερα ο Εμανουέλ Μακρόν, επισκεπτόμενος το Σεν-Σεν-Ντενί, μια περιοχή όπου ο αριστερός υποψήφιος Ζαν Λικ Μελανσόν έλαβε περί το 60% στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο Μακρόν επισκεπτόμενος εξάλλου αθλητικό κέντρο της περιοχής ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση αθλητή της πυγμαχίας, φόρεσε γάντια του μποξ και αντάλλαξε κάποια χτυπήματα μαζί του.

Σημειώνεται πως ο δεύτερος γύρος των γαλλικών προεδρικών εκλογών, που θα αναδείξει τον πρόεδρο της χώρας για τα επόμενα πέντε χρόνια, θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 24 Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider